Kimmie1005

profiel Kimmie1005

Naam

Kim de Vogel

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

7

Lid sinds

10 July 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Queenstown

Mijn Motto

'Yes please! Zo vaak en zo ver mogelijk.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Laat een reactie achter

7 reactie(s) bij "Kimmie1005"

 • profile image comment
  Door REvanSlooten• geplaatst op 15 Jul 2013 | 08:31:11

  Hi Kim,

  Er is idd geen algemeen forum voor vragen etc. Als je vragen hebt, kun je reisreporters op hun persoonlijke pagina vragen stellen. En na een tijdje op de site weet je vaak wel bij wie je welke vragen moet stellen;)
  Wij gaan in september een paar dagen naar Lissabon en voor eind van het jaar twijfelen we nog tussen Cuba, Costa Rica of Vietnam. Dus leuke plannen zat:). Wat een mooie plannen heb jij ook, Bolivia, gaaf! Combineer je het nog met omringende landen of alleen Bolivia? Vooral de eenzame landschappen en de zoutvlaktes lijkt me geweldig daar!

  Groetjes Elserike

  Bericht aangepast op 13:27:02
 • profile image comment
  Door Johan ensing• geplaatst op 18 Jul 2013 | 14:41:45

  Hey Kim, zag pas later dat je behalve het achterlaten van complimenten 'having a break' ook favo hebt gemaakt, vind ik wel erg gaaf omdat dit ook een van mijn eigen favorieten is.

  Groet, Johan

  Bericht aangepast op 07:44:09
 • profile image comment
  Door Pddenooijer• geplaatst op 17 Jul 2013 | 09:14:27

  Hoi Kim,
  Bedankt voor je reactie op 'white haven beach'! En veel plezier op deze site,
  Groetjes, peter

  Bericht aangepast op 07:42:57
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 16 Jul 2013 | 17:31:44

  Hallo Kim
  Graag gedaan. Van deze site leer je echt veel. Leuk dat je in mijn foto's wil rond struinen. Heel erg veel plezier op deze site en pas op...het is zeer verslavend hoor
  groetjes
  Ina

  Bericht aangepast op 17:35:56
 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 18 Jul 2013 | 20:59:18

  Hoi Kim,
  Wat ontzettend leuk dat je mijn foto uit Bandipur favoriet hebt gemaakt! Daar ben ik heel blij mee!
  Groetjes,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 03:16:06
 • profile image comment
  Door Konne000• geplaatst op 12 Jul 2013 | 12:26:15

  Hoi Kim,
  Beetje laat, maar hier toch nog mijn antwoord op jouw vraag! De profielfoto is gemaakt in het N.P. Lauca in Noord-Chili richting de grens met Bolivia! De vulkaan is de Parinacota en het prachtige meer heet de Laguna Chungará! Mocht je die kant opgaan, wel even meenemen dit N.P. Bedenk wel dat je boven de 4000 meter zit daar en dus rustig aan moet doen en dat het er 's nachts vriest!!!
  Suklses verder op de site!
  Groetjes en prettig weekend,
  Hans

  Bericht aangepast op 02:49:02
 • profile image comment
  Door REvanSlooten• geplaatst op 12 Jul 2013 | 05:39:29

  Hi Kim,
  Graag gedaan! Welkom nog en leuk dat je zo enthousiast bent! Het is een erg fijne site en geweldig om foto's, tips en verhalen te delen met anderen die net zo gek zijn op reizen en fotografie als jezelf:). Maar het is af en toe wel een beetje verslavend, dus je bent gewaarschuwd;)
  Je hebt al erg gave reizen gemaakt zie ik, ben benieuwd naar al je foto's! Heb je voor dit jaar nog reisplannen?

  Groetjes Elserike

  Bericht aangepast op 02:48:27

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'395195' door Kimmie1005 '395195' door Kimmie1005

TanzaniaNgorongoro krater

TanzaniaNgorongoro krater

Zwarte neushoorn,...r

Kimmie1005

In de Ngorongoro krater hadden we het geluk dat er een zwarte neushoorn onze kant op kwam rennen. Hij leek wat van streek, of opgefokt, want hij begon de zebra's en impala's in de buurt op te jagen en denderde op een gegeven moment ook door het water. Volgens onze gids waren we 'very very lucky' om dit gave beest op deze manier en zo ontzettend dichtbij in actie te zien :-)

'395578' door Kimmie1005 '395578' door Kimmie1005

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Trots op een rots

Kimmie1005

Veel meer 'Lion King' dan dit wordt het niet. Een jonge trotse leeuw die uitkijkt over 'zijn koninkrijk'. In dit geval dus de Serengeti. We hebben dit prachtige beest een tijdje mogen observeren vanaf een meter of 10 afstand. Erg bijzonder :-)

'397940' door Kimmie1005 '397940' door Kimmie1005

TanzaniaOverige gebieden

TanzaniaOverige gebieden

Schooltje in Tanzania

Kimmie1005

Tijdens een bezoek aan een dorpje vlakbij Lake Manyara mochten we ook een kijkje nemen bij de plaatselijke school. Het schoolhoofd leidde ons rond en daarna werd een schoenendoos onder onze neus geschoven zodat we een bijdrage konden leveren voor materialen. We hopen dat het geld goed wordt besteed aan deze prachtig vrolijke kinderen.

Laatste blogs (7)

Goed, Manuel Antonio was super mooi, daarna door naar het noorden, naar de Arenal vulkaan bij La fortuna. Drie busreizen, waarvan eentje met pech later kwamen we na een hele lange reisdag in het donke... Lees meer

We zitten inmiddels in Puerto Viejo, helemaal in het zuiden van CR, nog steeds aan de Caribische kust. Afgelopen dagen hebben we goed weer gehad maar vandaag is het aan het hozen en de volgende bestem... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (7)

'418017' door Ivonne '418017' door Ivonne

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Proost!

Ivonne

Hier zou ik graag even zitten vanavond....landhuis Mei Mei. Op het terras is het heerlijk toeven tijdens het eten en binnen is het sfeervol ingericht. Ik wens iedereen een hele fijne avond, lekker eten en drinken en wil alvast met jullie proosten op het nieuwe jaar: PROOST OP JULLIE GEZONDHEID!

'415968' door Everlasting '415968' door Everlasting

TurkijeIzmir

TurkijeIzmir

By the Bergama Baker

Everlasting

Under the Pergamum hill is now the modern city Bergama. The climb has given us an appetite and while by man stops by the baker to pick up bread for our lunch, I am back in my comfort zone of street photography :). The two elderly gentlemen rest their old legs and watch the world go by.

'414939' door Jiskadewaard '414939' door Jiskadewaard

TibetHimalaya

TibetHimalaya

Te paard in Tibet

Jiskadewaard

Terwijl minibusjes en 4WD's met toeristen uit alle hoeken van de wereld parkeerden langs de grote weg, kwam deze Tibetaan op zijn paard in vol galop voorbij.

Community updates

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Er besloten om binnenkort het onderdeel  'Blogs' niet meer mogelijk te maken, omdat helaas de afgelopen jaren, er wekelijks te weinig nieuwe blogs worden gedeeld. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 36 | Community toppers

De toppers van week 37 zullen dit weekend bekend worden gemaakt.

Fjadrárgljúfur kloof. Foto: Wkerkhof

1. Topreview: Sofia, Bulgarije door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Fjadrárgljúfur kloof door Wkerkhof
3. Topblog: Into The Wild ... door Nick_VL
4. Communitylid van de week: Kburgers1
5. Nieuwkomer: SerenavanBeek

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik