Kedo

'347904' door Kedo '347904' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Duistere lucht.

Kedo

Op de Hilversumse hei werd het ineens wel heel donker. Met de sneeuw en de snijdende wind was het dan wel erg koud. Door de wolken kwam af en toe de zon toch even door. Dat maakte het gelijk een stuk aangenamer.

'347899' door Kedo '347899' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Kronkelige wortels

Kedo

Het Panbos in Bosch en Duin staat erom bekend: de bomen bij de zandvlaktes waarbij de wortels helemaal bloot zijn komen te liggen door de wind. De zon scheen flink en de sneeuw was dan ook al bijna helemaal verdwenen.

'347839' door Kedo '347839' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Koude voetjes.

Kedo

Het meeste water in Nederland is nu bevroren. Voor de eenden in ons land niet zo fijn. Gelukkig heeft deze eend nog een plekje gevonden waar het water niet bevroren is.

'310536' door Kedo '310536' door Kedo

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

LENTE!!

Kedo

Afgelopen woensdag een bezoekje gebracht aan de keukenhof. Ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten tulpen bestonden. Wat een kleurenpracht. Voor iedereen die er nog nooit is geweest. Het is een aanrader!!

'310142' door Kedo '310142' door Kedo

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

LENTE II

Kedo

Strak blauwe lucht en de bomen volop in bloei. Echt weer om er eens lekker op uit te gaan en te genieten van de natuur. Wat is de lente toch mooi!!!

'310140' door Kedo '310140' door Kedo

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

LENTE!!!!

Kedo

De lente is begonnen! Jawel...wat een kleurenpracht. Prachtig weer en lekker kunnen genieten van de bloemen en de bomen die allemaal weer tot leven komen.

'288294' door Kedo '288294' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Kiekeboe!

Kedo

Kiekeboe!! deze slak kwam even kijken wat ik daar aan het doen was met mijn fotocamera. Ik was eigenlijk bezig met het fotograferen van een bloem, maar deze slak was nieuwsgierig.

'274628' door Kedo '274628' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Rode gloed

Kedo

's Avonds heerlijk gegeten langs het strand, waar wij dit prachtige uitzicht hadden. Het lijkt wel of de lucht in brand stond. Snel het fototoestel erbij en klikken maar!

'256339' door Kedo '256339' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Rode pracht.

Kedo

Even buiten het hotel kwam ik deze prachtige bloemen tegen. Zo puur rood. Ik had de bloem zelf nog nooit gezien, maar op Kos heb ik ze volop gezien.

'256331' door Kedo '256331' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Rode gloed...

Kedo

's Avonds lekker genieten van de zonsondergang. De foto is gemaakt vanaf Kos en het land dat je op de foto ziet is Turkije. Ik kan er naar blijven kijken.

'256179' door Kedo '256179' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Spin met prooi

Kedo

Deze spin heeft net iets gevangen in zijn web en is bezig met het oppeuzelen van zijn heerlijke hapje! Tussen de prachtige bloemen in heb ik hem op de plaat gezet.

'256171' door Kedo '256171' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Ontluikende...schoonh

Kedo

Prachtig om te zien hoe deze bloem zich langzaam opent. Ik heb deze foto gemaakt net buiten Kosstad. Kosstad is zelf heel erg druk, maar fiets 5 minuutjes verder en de drukte valt weg en prachtige natuur wordt zichtbaar.

'256152' door Kedo '256152' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Drops of rain II

Kedo

Net terug van een vakantie op Kos. Helaas niet zo heel mooi weer gehad. En wat doe je dan? Ja dan moet je er maar het beste van maken en dat heb ik dan ook gedaan. Lekker met mijn fotocamera op pad om plaatjes te schieten.

'256043' door Kedo '256043' door Kedo

GriekenlandKos

GriekenlandKos

Drops of rain...

Kedo

Tja...regen op je vakantie.. Je moet er maar het beste van maken! Dus na de regenbui naar buiten met mijn fotocamera om wat mooie plaatjes te schieten.

'225301' door Kedo '225301' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Koud!!!

Kedo

Tijdens een mooie wandeling gemaakt. Er lang een mooi, dik pak sneeuw. Dit dier leek hier in ieder geval helemaal geen last van te hebben!

'225112' door Kedo '225112' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Ik schreeuw het uit!

Kedo

Tijdens een wandeling in het o zo mooie witte bos heb ik deze foto genomen. Dit hert bleef maar roepen, maar echt overwicht had hij niet. De rest bleef gewoon lekker staan!

'225107' door Kedo '225107' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Koude voetjes.

Kedo

We hoeven niet meer op wintersport. Hier in ons eigen kikkerlandje ligt ineens een heel dik pak. Tijd voor een goede wandeling dacht ik zo. Tijdens een prachtige wandeling in het bos heb ik deze foto genomen.

'220915' door Kedo '220915' door Kedo

Turkije

Turkije

Verscholen

Kedo

We zouden gezellig een lekker dagje naar het strand gaan om bij te bruinen, maar zoals op deze foto te zien is, werkte het weer niet echt mee.

'220913' door Kedo '220913' door Kedo

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Wit

Kedo

Als ik naar buiten kijk zie ik dit! Geweldig toch? Een vers laagje sneeuw op de bomen en het zonnetje erbij. Zo wil ik elke ochtend wel wakker worden. Daar kan ik echt van genieten!

'471792' door Kedo '471792' door Kedo

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Veilig reizen in...Zu

Kedo

Na eigen ervaring een tip voor het reizen in Zuid-Afrika (geld trouwens ook voor andere landen) Wanneer je als toerist de dorpjes/ steden gaat bezoeken zorg er dan voor dat je een reisgids hebt die nog niet heel erg verouderd is. Tijdens onze reis waren wij in het bezit van een reisgids die 3 jaar oud was. Hierin stonden de steden/dorpen die de moeite waard waren om te bezoeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in een dorp beland waar het echt wemelde van de criminele activiteiten. Het dorp was in deze 3 jaar uitgegroeid tot meest gevaarlijke dorp in de regio, hoorde we van een politieagent die zo vriendelijk was ons te waarschuwen. Voortaan voor ons dus een betere voorbereiding en een goede reisgids!

'174995' door Kedo '174995' door Kedo

Zuid-AfrikaKaapstad

Zuid-AfrikaKaapstad

Onwerkelijk uitzicht

Kedo

prachtig uitzicht op de bergen bij kaapstad.

Community updates

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Er besloten om binnenkort het onderdeel  'Blogs' niet meer mogelijk te maken, omdat helaas de afgelopen jaren, er wekelijks te weinig nieuwe blogs worden gedeeld. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 36 | Community toppers

De toppers van week 37 zullen dit weekend bekend worden gemaakt.

Fjadrárgljúfur kloof. Foto: Wkerkhof

1. Topreview: Sofia, Bulgarije door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Fjadrárgljúfur kloof door Wkerkhof
3. Topblog: Into The Wild ... door Nick_VL
4. Communitylid van de week: Kburgers1
5. Nieuwkomer: SerenavanBeek

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik