joriekestolker

profiel joriekestolker

Naam

Jorieke Stolker

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

10 June 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Rio de Janeiro

Over mij

Reizen is mijn grootste (en duurste) hobby. Op mijn 18e reisde ik voor het eerst met een vliegtuig naar Zuid-Afrika, voor 6 maanden stage.
Wat ben ik van dat land, de mensen en de taal gaan houden! Ik ben er daarna nog 3 keer terug geweest, maar wilde ook zoveel mogelijk nieuwe landen ontdekken. Eerst zo ver weg mogelijk en vervolgens ook meer in Europa. Ik kan enorm genieten van de vrijheid, van het avontuur, van onverwachtse ontmoetingen en gebeurtenissen en van prachtige landschappen, mensen, architectuur en steden en natuurlijk van het fotograferen van al dat moois!

Mijn Motto

'Op de bonnefooi!'

Over mijn camera

Merk

Panasonic

Model

Lumix

 

4 reactie(s) bij "joriekestolker"

 • profile image comment

  Graag gedaan. Veel plezier op de site. Mieke

  Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2014-07-05 19:53:19
 • profile image comment

  Leuk dat je mijn tip nog gevonden hebt Jorieke. Het is al weer een tijdje geleden dat ik die plaatste. En je hebt natuurlijk helemaal gelijk; kijk ook eens naar het "gewone" want dat is vaak ook bijzonder om te zien. Als je wil reageren dan moet je even op mijn naam klikken en dan geef je je reactie bij de betreffende persoon, die dat dan waarschijnlijk ook zal lezen. Veel plezier nog op de site Gerard

  Door geervannesmeed • geplaatst op 2014-06-21 22:06:36
 • profile image comment

  Hallo Gert, Dank voor de tip. Ik ben nog niet zo bekend met de site en ging er een beetje vanuit dat het net zo werkt als met een foto-album plaatsen op Facebook. Ik zal dus wat rustiger aan gaan doen. (: Groetjes, Jorieke

  Door joriekestolker • geplaatst op 2014-06-15 22:06:40
 • profile image comment

  Hoi , Allereerst welkom op de site . Ik zie dat je al heel wat foto's geplaatst hebt maar als ik je een tip mag geven dan zou ik er niet zoveel achter elkaar plaatsen . De foto's krijgen dan amper aandacht terwijl ze dat wel verdienen . Je moet het natuurlijk zelf weten maar meestal is een paar per dag voldoende . Ik wens je veel plezier hier op de site en pas op want het kan verslavend werken. Groetjes Gert.

  Door ciske • geplaatst op 2014-06-12 07:31:03

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'440353' door joriekestolker '440353' door joriekestolker

IndiaKerala

IndiaKerala

Houseboat

joriekestolker

In Kerala zijn er zijn veel kanalen, meren en rivieren te vinden achter de kustlijn, die samen bekendstaan als 'the Backwaters'. Hier kun je een houseboat huren en één of meerdere dagen varen door the Backwaters.

'438056' door joriekestolker '438056' door joriekestolker

KroatiëPlitvice NP

KroatiëPlitvice NP

Libelle

joriekestolker

De Plitvicemeren zijn een behoorlijke toeristische trekpleister en als je niet vroeg genoeg bent, schuifel je in lange rijen achter elkaar aan door het National Park. Gelukkig doet dat niets af aan de schoonheid van de omgeving, het azuurblauwe water, de watervallen en insecten die met je mee vliegen. Een 'must see' als je in Kroatië bent!

'438055' door joriekestolker '438055' door joriekestolker

Portugal

Portugal

Het meisje in de rode

joriekestolker

Al cruisend langs de kustlijn van Portugal, niet ver van Europa's meest zuidwestelijke punt met die indrukwekkende kliffen, 'stuitten' we op dit strand. Wat een rustige en idyllisch plek waar de mensen gaan voor 'seafood', terwijl ze over het water staren en geen woorden meer nodig hebben, maar slechts zijn. En ik met blote voeten op het strand, slippers bungelend in m'n hand, genietend van het warme zand...