hennyvanhal

'412702' door hennyvanhal '412702' door hennyvanhal

TibetLhasa

TibetLhasa

Uitzicht over dal bij

hennyvanhal

Vanuit het klooster in Ganden kun je een prachtige rondgang maken, voor de pelgrims een gebedsroute. Het uitzicht over Lhasa-river is prachtig, pelgrims plaatsen gebedsvlaggetjes om hun smeekbeden door de wind kracht bij te laten zetten.

'412701' door hennyvanhal '412701' door hennyvanhal

TibetLhasa

TibetLhasa

Ploegen met yaks

hennyvanhal

Wat een moeite om je land te ploegen met yaks. Het resultaat is een stenig stuk land dat door slimme irrigatie bruikbaar wordt gemaakt. De oogst is hier net achter de rug. Op andere plekken zagen we graag verwerken met ouderwetse dorsmachines en veel stof.

'412212' door hennyvanhal '412212' door hennyvanhal

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Dhaulagiri vanuit...M

hennyvanhal

Teveel elementen in beeld om voldoende aandacht te geven, omdat ons nog een hele afdaling wacht..... Van de bergen in de verte, het bijzondere landschap over de volle breedte tot een kijkje op het dagelijks leven van de bewoners op de voorgrond.

'412203' door hennyvanhal '412203' door hennyvanhal

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Annapurna na hagelbui

hennyvanhal

De hele dag zijn de bergen in nevelen gehuld. Het laatste stukje van de wandeling maken de bloeiende rododendrons dat helemaal goed. Net op tijd bereiken we ons nachtverblijf in Gorepani om een hagelbui te ontwijken. Al snel wint de nieuwsgierigheid het weer van de vermoeidheid. Zomaar wat rondlopend opent zich de wolkenmassa en wordt van de herkansing gebruik gemaakt voor deze foto richting Annapurna's.