Cherryblossom

profiel Cherryblossom

Naam

Majella Lensen

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

11 May 2009

Favorieten

Fav. land

Ecuador

Fav. stad

Parijs & Stockholm

Over mij

diehard natuurliefhebber

Mijn Motto

'Take a walk on the wild side! '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D80

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Cherryblossom"

 • profile image comment
  Door Cherryblossom• geplaatst op 06 Jul 2011 | 14:09:07

  oeps, dat was niet de bedoeling. hoe kan ik die verwijderen? bedankt voor de tip!

  Bericht aangepast op 02:15:10
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 23 Apr 2012 | 18:02:22

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 15:49:39
 • profile image comment
  Door Pdanielse• geplaatst op 07 Aug 2011 | 08:26:48

  Hi Majella
  Welkom op de site!
  Als je een reactie aan iemand wil geven die bij joun een reactie achterlaat, dan moet je op zijn/haar profielfoto 'klikken' dan kom je op zijn page. En kan je een reactie achterlaten. Probeer maar mij!
  gr. Peter

  Bericht aangepast op 07:58:59
 • profile image comment
  Door Cobinho• geplaatst op 08 Jul 2011 | 07:47:01

  Hi Majella,
  toch niet dezelfde reis, maar wel gelijke landen. Wij starten in Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Belize en Guatemala. Het was een prachtige reis. Verassenderwijs is Guatemala mijn favoriete Midden-Amerikaanse land geworden... niet Costa Rica.
  Groet, Co

  Bericht aangepast op 07:09:30
 • profile image comment
  Door Cherryblossom• geplaatst op 17 Jun 2011 | 12:30:53

  de wereld is mijn speelterrein - Isla de Mujeres, Cancun, Mexico

  Bericht aangepast op 06:37:58

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'321452' door Cherryblossom '321452' door Cherryblossom

MexicoCancun

MexicoCancun

Haaien aaien in Mexic

Cherryblossom

Net voor de kust van Cancun ligt het eiland Isla de Mujeres. Veel toeristen grijpen de kans om het toeristische oord te ontvluchten en gezellig te genieten van parelwitte stranden en een beeldige onderwaterwereld. Helaas wil de bevolking van het eiland een graantje meepikken van de miljoenenindustrie in Cancun, waardoor je dit soort taferelen ziet. Een nursing shark zit gevangen in een net van maximaal tien bij tien meter. Veel te weinig voor zo'n groot dier. Elk jaar vangt men een nieuwe haai en gooit men de andere terug, vertelden de uitbaters mij. Elk jaar? Tegen dan is zo'n dier toch al lang uitgeput en kan het de echte wereld niet meer aan. Dus beste mensen, wie ooit van plan is om naar Cancun te gaan, betaal niet om een haai te aaien, hoe spectaculair het ook klinkt of hoe leuk het ook is om thuis over op te scheppen. Ga liever verderop de schildpaddenopvang bekijken, waar men uitgeputte of gewonde schildpadden redt en met een schamel entreegeld terug opknapt.

'321456' door Cherryblossom '321456' door Cherryblossom

EcuadorGalapagos eilanden

EcuadorGalapagos eilanden

Sally Lightfoot Crab

Cherryblossom

Als je denkt aan Galápagos, denk je niet meteen aan krabben. De meeste bezoekers hebben meer oog voor dieren zoals de reuzenschildpad, de zeeleguaan, de hamerhaai, etcetera. Toch is dit kleine krabbetje wel uniek. Ze is zo oranje dat ze een enorm contrast maakt met de donkere lavastenen. Als ze met z'n honderden het land opkomen, is dat dan ook een knap stukje natuur. Alsof er spikkels op een zwart doek gespetterd werden. Ook in detail zijn ze zeker de moeite waard!

'321645' door Cherryblossom '321645' door Cherryblossom

IJslandZuid Schiereiland IJsland

IJslandZuid Schiereiland IJsland

Zonsondergang in the.

Cherryblossom

Vlak bij het vliegveld van IJsland ligt the Blue Lagoon. Het is een geothermische spa en een waar stukje paradijs op het eiland. De natuurlijke bronnen zijn ideaal om lekker in rond te dobberen en nog eens gezond ook. Bezoekers betalen een redelijke prijs, ongeveer 25 euro, maar je mag zo lang blijven als je zelf wil. Er is ook een sauna en een stoombad en langs de rand van de laguna staan er emmers met speciale klei. Mensen die een massage willen kunnen hiervoor bijbetalen. Het is een ideale afsluiter van je reis. Veel toeristen profiteren van de Blue Lagoon om uitgerust in het vliegtuig te stappen en herboren thuis te komen. Vooral 's avonds is het er echt genieten, als je dan nog eens een prachtige zonsondergang erbij krijgt is het plaatje helemaal compleet!

Community updates

REIZIGER VAN DE WEEK
20-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 23 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

DE GROTE NATUUR QUIZ
06-11-2020 Test je kennis van de natuur tijdens de online Grote Natuur Quiz op 26 november en neem het live op tegen natuurliefhebbers uit heel Nederland. Natuurlijk maak je ook kans op verschillende leuke prijzen!
Koop nu je ticket in onze webshop. (Met je deelname steun je het Wereld Natuurd Fonds!)

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 47 | Community toppers

Svartifoss "De Zwarte Waterval". Foto: HenkVanetie

1. Topreview: Indonesië • Makassar door Graaf
2. Topfoto & tip: Svartifoss "De Zwarte Waterval" door HenkVanetie
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Antwan
5. Nieuwkomer: FBNN

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik