Carolavb

profiel Carolavb

Naam

Carola van Blanken

Reviews

0

Foto's & tips

61

Blogs

0

Lid sinds

10 July 2011

Over mij

Na eenmaal een verre reis gemaakt te hebben wil ik niet anders meer. Foto's maken heb ik altijd al leuk gevonden en mijn interesse hierin begint zich mede door het reizen steeds meer te ontwikkelen.
Ik vind het ontzettend leuk om foto's op deze site te bekijken, hiervan te leren en hierdoor weer geinspireerd te raken.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

Overige

Compact camera: Lumix, Panasonic DMC-TZ8

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Carolavb"

 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 25 Jul 2011 | 13:06:12

  Hallo Carola,
  Als ik je een tip mag geven, plaats niet teveel foto's achter elkaar, dan krijgen ze mogelijk niet de aandacht die ze verdienen. Deed ik in het begin ook door m'n enthousiasme.
  Groetjes,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 21:58:21
 • profile image comment
  Door Carolavb• geplaatst op 25 Jul 2011 | 14:07:38

  Bedankt voor de tip! :-) Groetjes Carola

  Bericht aangepast op 07:42:14

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (61)

'330222' door Carolavb '330222' door Carolavb

ThailandNoord Thailand

ThailandNoord Thailand

Langnekstam

Carolavb

Bij de Langnekstammen geldt dat ieder meisje dat met volle maan geboren wordt, vanaf haar 5e levensjaar iedere 2 jaar een extra ring om haar nek krijgt. Wanneer zij trouwt zullen er geen ringen meer bijkomen. Dit gaat van generatie op generatie over. Er wordt echter ook beweerd dat dit geen losse ringen zijn, maar één lange spiraal. Het sleutelbeen en het bovenste deel van de ribbenkast zouden omlaag worden gedrukt waardoor het lijkt alsof de nek is uitgerekt. Er wordt wel eens beweerd dat hun nek zou breken als ze de ringen verwijderen, maar dit is niet het geval. De vrouwen doen de ringen zelf dan ook regelmatig af om schoon te maken.

'324721' door Carolavb '324721' door Carolavb

Aruba

Aruba

Manchebo Beach vanuit

Carolavb

Uitzicht op Manchebo Beach (Punta Brabo) vanuit een helikopter. Manchebo Beach is een erg mooi, breed en rustig strand en misschien wel het mooiste strand van Aruba.

'324734' door Carolavb '324734' door Carolavb

GriekenlandLefkas

GriekenlandLefkas

Vlinder

Carolavb

Lefkas heeft een hele mooie flora en fauna. Je kan er heerlijk wandelen in de bergen, je hebt prachtige uitzichten en vooral de mooie witte stranden met de azuurblauwe zee aan de westkust zijn zeer de moeite waard. Je ziet er geregeld mooie vlinders en zo ook deze bij het strand Kathisma aan de westkust van Lefkas.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door ... (wil de Communitylid zich op het profiel vd redactie melden? De naam zal z.s.m. weer zichtbaar worden.)
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik