Yshoot

profiel Yshoot

Naam

Yvonne Maljaars

Reviews

1

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

09 January 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Over mij

Hele veelzijdige fotograaf. Ik zit momenteel op de fotovakschool in Apeldoorn en leer nog steeds elke dag!

Mijn grote droom is travel photographer worden en daarvoor ga ik samen met mijn vriendin over anderhalf jaar naar Australie om daar mijn toekomst verder uit te zoeken!
Ik hoop uiteindelijk te werken voor een reisbureau of een magazine.

Mijn Motto

'Mijn passie is natuur en mijn hart ligt in Australie. In mei going off to Ijsland! Ben benieuwd wat jullie van mijn foto's vinden!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D mark |||

Overige

Irix 15mm 2.4 Canon 70-200 2.8 Canon 50mm 1.8 Lensbaby

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Yshoot"

 • profile image comment
  Door Abytravel• geplaatst op 15 Jan 2017 | 13:36:46

  Hi Yvonne,
  Wat leuk dat je een rode ster verdiend hebt met de foto van Miranda! Gefeliciteerd.
  En ja, ik hoop ook dat het slopen voorlopig nog even stil blijft liggen zodat nog velen dit sprookjeskasteel kunnen bezoeken, maar ja, de torentjes zijn er dus wel al af.
  BTW een deel van de spanning van het urbex fotograferen ligt juist in het zoeken - en vinden! -van de locaties. En.... ook hier geldt: oefening baart kunst!
  Groetjes, Els

  Bericht aangepast op 00:49:01
 • profile image comment
  Door Bowral• geplaatst op 10 Jan 2017 | 10:13:39

  Laat u niets wijsmaken door die heren Hoekstra en Van Kessel! Dat zijn me toch een stelletje roddelaars op deze site ....

  ;-)

  Bericht aangepast op 00:40:08
 • profile image comment
  Door Abytravel• geplaatst op 10 Jan 2017 | 20:16:29

  Nou je weet het inmiddels dus wel hè ;-0 : geen U, zeg maar je (muv tegen Heer Paul - Bowral)
  Ben nog even aan het struinen geweest op het net en idd ze zijn 28 okt begonnen met de sloop van Miranda, maar deze is 15 november weer stilgelegd omdat men delen van het kasteel wil verkopen aan verzamelaars en dus eerst alles gaat inventariseren en nummeren.
  Voor de sloopvergunning die is afgegeven heeft de aannemer een jaar de tijd om de sloop af te ronden. Intussen zijn de restanten van Miranda wellicht toch nog te bezoeken, maar van het bos schijnt op jet moment weinig meer over te zijn.
  Welkom overigens nog hier, nog veel plezier op de site,
  Groetjes, Els

  Bericht aangepast op 21:45:51
 • profile image comment
  Door Marcvankessel• geplaatst op 13 Jan 2017 | 16:27:57

  Gefeliciteerd met je rode ster.

  Bericht aangepast op 05:32:27
 • profile image comment
  Door RobHoekstra• geplaatst op 09 Jan 2017 | 19:01:16

  Geen dank maar waag het niet om nog eens U tegen me te zeggen. Daar is niemand (muv Bowral) hier op de site van gediend ;-)

  Bericht aangepast op 05:16:39
 • profile image comment
  Door MarleenvM• geplaatst op 13 Jan 2017 | 17:27:36

  Van harte met je rode ster

  Bericht aangepast op 07:29:02
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 13 Jan 2017 | 17:18:30

  Van harte gefeliciteerd met je rode ster Yvonne. Top!

  Bericht aangepast op 07:28:38
 • profile image comment
  Door Dragonfly• geplaatst op 09 Jan 2017 | 21:55:59

  Dag Yvonne,
  Ik zag je locatiebepaling over het hoofd. Ik ga het zeker bezoeken. Hoop meer foto's te zien.
  Groet, Norma

  Bericht aangepast op 07:25:16
 • profile image comment
  Door MarleenvM• geplaatst op 09 Jan 2017 | 21:36:29

  Graag gedaan, en inmiddels weet je het wel..... geen U ;-))

  Bericht aangepast op 07:11:51
 • profile image comment
  Door Marcvankessel• geplaatst op 09 Jan 2017 | 21:34:02

  En ik sluit me bij Rob aan. Geen dank, maar het is geen U hoor. ;-)

  Bericht aangepast op 07:11:48

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'548756' door Yshoot '548756' door Yshoot

België

België

Urbex op z'n best!

Yshoot

Ontdek plekken die een bepaalde lading geven aan jouw fototrip! Met ontdekken bedoel ik ook echt... ontdekken. Het kasteel van Noisy is moeilijk te vinden. Het is mij uiteindelijk gelukt via google earth en gewoon wandelen door het bos. Het was zeker de moeite waard! Het kasteel is vervallen en overgenomen door de natuur. De eigenaar van het kasteel wil niet dat die afgebroken wordt terwijl de gemeente dat wel wil... Het kasteel kan bewaakt worden door een man met een hond. Ikzelf heb geen ervaring met deze bewaker, ik heb het allemaal gelezen via google dmv reviews van mensen die er ook geweest zijn. Als u in bent voor een leuk avontuur en gek bent op unieke platen... grote aanrader!

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik