Studioirisvantricht

profiel Studioirisvantricht

Naam

Iris van Tricht

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

10 December 2020

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Over mij

Vrienden omschrijven mij als; laid back, levensgenieter en avontuurlijk. Ik denk dat ik in een vorig leven hippie geweest en dat de sporen nog in mijn bloed zitten. Ik hecht veel waarde aan vrijheid, relaxtheid, buiten de lijntjes tekenen en het leven vooral niet te serieus te nemen. Om daar ondertussen ontzettend van te genieten. Van kleine momentjes, giechelende kindjes, de wind die waait, een goede kop koffie en het geluid van de zee. En dat alles het liefst op een plek die nét even buiten de begaande paden valt. Die afgelegen is en het liefst in de natuur. Dat hoeft overigens niet aan de andere kant van de wereld te zijn, maar mag wel 😉

Als het even kan pakken we de camper en gaan we op reis. Naar het bos, strand en de duinen. Daar worden we gelukkig van.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

Sony A7iii

Overige

DJI Mavic Air

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Studioirisvantricht"

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 23 Dec 2020 | 12:48:27

  Hoi Iris, heel veel kijk- en leesplezier in deze community toegewenst.

 • profile image comment
  Door Karinm• geplaatst op 21 Dec 2020 | 17:48:11

  Hoi Iris, veel plezier op de site en van harte met je titel Nieuwkomer vd week!

 • profile image comment
  Door Ameerakker• geplaatst op 19 Dec 2020 | 15:41:34

  Veel kijk- en leesplezier in de community toegewenst.

  Bericht aangepast op 15:41:56
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 19 Dec 2020 | 09:15:50

  Nieuwkomer van de week, van harte gefeliciteerd!

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 18 Dec 2020 | 16:14:54

  Beste Iris, hartelijk welkom op onze Community. Fijn dat je je profiel al deels hebt weten in te vullen, zodat we een klein beetje meer over je te weten mogen komen. Nu zijn we natuurlijk erg benieuwd naar al je mooie reiservaringen en hopen dat je deze zeer binnenkort met ons allen hier wilt delen. Bij deze heeft de redactie je uitgeroepen tot de nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd en een fijn weekend gewenst, gr. de redactie!

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'1124204' door Studioirisvantricht '1124204' door Studioirisvantricht

NederlandNoord-Holland

NederlandNoord-Holland

Soms vind je...schoon

Studioirisvantricht

Gewoon in ons eigen landje is al zoveel moois te zien. Je ziet het als je stilstaat en net even anders durft te kijken. Klim bovenop de duinen, ga verder dan de rest.

Community updates

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Je kunt voor de Travel Awards bovendien ook meedoen aan de speciale fotowedstrijd, waarin we op zoek gaan naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen: plekken die jij bezocht hebt die de titel 'Wereldwonder' verdienen, maar nog niet platgetreden zijn door toeristen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. 

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 09 | Community-toppers


Goedemorgen Amsterdam! Foto: Remi Nijkamp
1. Topfoto & -tip: Goedemorgen Amsterdam! door Remi Nijkamp
2. Review: Henneke
3. Communitylid van de week: Zandkorrel
4. Nieuwkomer: Mart & Mirte

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik