Sandynijhuis

profiel Sandynijhuis

Naam

S.G.M. Nijhuis

Reviews

0

Foto's & tips

24

Blogs

0

Lid sinds

20 October 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

New York

Over mij

Ik ben een enthousiaste en avontuurlijke reisfanaat die graag andere landen, mensen, culturen en natuur ontdekt, leert kennen, proeft en ervaart. Ik ga graag van de gebaande paden af en op zoek naar authentieke belevenissen. Respect voor de lokale bevolking, cultuur en natuur staan bij mij hoog in het vaandel. Georganiseerd reizen is aan mij niet besteed, ik trek liever mijn eigen plan.

Mijn Motto

'A good traveler has no fixed plans, and is not intent on arriving. -Lao Tzu-'

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (24)

'373342' door Sandynijhuis '373342' door Sandynijhuis

MexicoSan Cristobal de las Casas

MexicoSan Cristobal de las Casas

Gaucho

Sandynijhuis

Terwijl wij op de trappen van een kerkje in de zon ons aan het insmeren waren met zonnebrandcrème, kregen we bezoek van deze gaucho. Hij had volgens mij in zijn hele leven nog nooit zonnebrandcrème gezien en was niet meer bij ons weg te slaan. Pas nadat we zijn beide armen ingesmeerd hadden ging hij er met een grote glimlach en nog steeds vol verbazing vandoor.

'383999' door Sandynijhuis '383999' door Sandynijhuis

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Kathedraal Malaga

Sandynijhuis

Een absoluut prachtige kathedraal in het oude centrum van Malaga met veel verschillende bouwstijlen. Het geeft deze mooie stad veel charme en is zeker een bezoekje waard.

'373321' door Sandynijhuis '373321' door Sandynijhuis

MexicoSan Cristobal de las Casas

MexicoSan Cristobal de las Casas

Heilig kerkje in San.

Sandynijhuis

Vlakbij San Cristobal de las Casas ligt het kleine bergdorpje San Juan de Chamula. Hier staat een klein kerkje dat voor de lokale bevolking erg belangrijk en heilig is. Zo heilig zelfs dat je er binnen absoluut niet mag fotograferen! Aan de ene kant is dat zonde want wat je binnen te zien krijgt is bijna niet te beschrijven, maar aan de andere kant val je iedere seconde van de ene in de andere verbazing waardoor je ook spontaan vergeet om te fotograferen. Vanwege Pasen was het nog drukker dan normaal in het kerkje, ik vergelijk het met een volle kroeg tijdens carnaval. Je beweegt je in de richting van de groep en hebt daar niets tegenin te brengen. Het kleine kerkje staat vol met beelden van heiligen die geëerd worden met kaarten, bloemen en wierook. De kleine smalle kaarsen staan overal lukraak op de grond dus je moet goed kijken waar je loopt. Tip: ga te paard naar San Juan de Chamula. Een bizarre tocht waarin je in één klap paard leert rijden, maar wel de mooiste manier om er te komen!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier