Pradosh

profiel Pradosh

Naam

Pradosh Srikumar

Reviews

13

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

15 November 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'546880' door Pradosh '546880' door Pradosh

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Rare

Pradosh

Op mijn fotografiereis in Varanasi kwam ik behoorlijk wat markante figuren tegen. 1 Sadu die mijn aandacht trok was deze man. Hij ging gewoon verder met zijn meditatie en liet mij mijn gang gaan om hem op de foto te krijgen. Ben heel blij met dit resultaat.

'544248' door Pradosh '544248' door Pradosh

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Sadhu in Varanasi

Pradosh

Naar Varanasi gegaan voorjaar 2016 om de sadhu's te fotograveren. Het is niet altijd makkelijk omdat de meeste geld willen of niet gefotografeerd willen worden. Gelukkig als Indiër heb ik maak ik makkelijker contact met hun, maar het blijft een kwestie van juiste timing en de juiste persoon. Deze Sadhu maakte er geen probleem van dat ik hem op mijn lens vastlegde. De kleuren van zijn gewaad geeft deze foto net iets speciaals.

'544186' door Pradosh '544186' door Pradosh

KeniaSamburu National Reserve

KeniaSamburu National Reserve

The Masai point of...

Pradosh

Hoe verrassend het is als je vraagt of iemand in de Masai Mara in Kenia voor je wilt posseren en plotseling het halve dorp voor je lens staat. Zo verrassend was heel Kenia. Een land met grote verschillen in natuur, landschap, bevolking. Elke streek heeft zijn eigen stammen, gewoonte. Ondanks alle modernisering heeft het land nog genoeg onbekende, niet toeristische plaatsen waar toeristen zeer welkom zijn. Dat laat deze foto zeer zeker zien. De mensen zijn nog zo spontaan, vrolijk maar vooral nog trots op hun cultuur.

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 02| COMMUNITY-TOPPERS


De wolf in de sneeuw. Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: De wolf in de sneeuw door Henk Vanetië
2. Review: Sauerland, Duitsland door TravelsbyMonique
3. Communitylid van de week: MarleenvM
4. Nieuwkomer: Glennm23

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik