NatasHa

profiel NatasHa

Naam

Natasha de Ruiter

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

13 april 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Oostenrijk

Fav. stad

Stockholm

Over mij

Ik ben Natasha geboren in 1992.
Werk momenteel bij de Koninklijke marine maar wil graag wat anders gaan doen.
Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot (junior) Accountmanager en erg geïnteresseerd in marketing.
Ik hou van reizen, waarom? Het is zo mooi hoe de natuur zijn gang kan gaan en overal weer anders is. Ook vind ik het erg bijzonder hoe de mens kan verschillen, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua gewoontes.
Wil jij meer weten(over mij) of weet je misschien een leuke baan voor mij? Stuur dan gerust een berichtje!

Mijn Motto

'Morgen kan het anders zijn. Vergeet niet te genieten van elk detail .'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

EOS M10

Overige

Telefoon : Oude, Oneplus 1; Heden, Oneplus 3.

 

2 reactie(s) bij "NatasHa"

  • profile image comment

    Dag Natasha, Welkom op de RR site. Als je foto's plaatst doe er dan gemiddels zo'n 3 per dag. Beetje ongeschreven regel hier. Foto's beoordelen is veel werk en zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient? groet, Norma

    Door Dragonfly • geplaatst op 2018-04-13 18:49:39
  • profile image comment

    Welkom Natasha, veel plezier op de site. Groetjes Maria-D.

    Door geo • geplaatst op 2018-04-13 15:00:32

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'835078' door NatasHa '835078' door NatasHa

SpanjeGranada

SpanjeGranada

Alhambra

NatasHa

Voor mijn verjaardag kreeg ik een rondreisje door Spanje van mijn vriend. Dus zijn wij in November 2017 o.a. in Granada geweest. Wanneer je hier bent is Alhambra zeker een aanrader. Met zij mooie gebouwen en mooie tuinen is er genoeg om te fotograferen! Overal raden ze aan om op tijd kaarten te reserveren anders heb je de kans dat je er niet meer in kan (ja je hebt hier een entree kaartje nodig ....) De entree kaartjes zijn best prijzig en we wisten niet precies wat het was. Toen hebben wij ervoor gekozen op de kaarten niet te kopen. Tijdens de reis hoorde wij van veel mensen dat het echt wel de moeite waard is en iedereen had al weken van te voren kaarten gekocht. Toen hebben we toch maar besloten om nog even op de site te kijken, jaa er waren nog kaarten! En wat denk je ?? ... de kaartjes waren nog een stuk goedkoper geworden ook!! Niet op de dag dat we graag wilden gaan maar we waren er toch 3 dagen in de buurt. Toch raad ik jullie aan om de kaartjes (zeker in het hoogseizoen) op tijd te kopen. Maar wanneer je op budget vakantie bent en de kans wilt wagen kun je beter even wachten!

'835083' door NatasHa '835083' door NatasHa

NederlandAmsterdam

NederlandAmsterdam

Rustig plekje in...Am

NatasHa

Ben je al die drukte in de stad Amsterdam even zat? Loop dan even door het Begijnhof. Als je pech hebt dan is er net een toer die door het hofje loopt, maar over het algemeen is het erg rustig. In het rijtje van the American Book Center op het Spui zit de kleine ingang. Dit is een kleine poort met daar boven St. Ursula Bagijnhof. Wanneer je door deze poort loopt kom je in een soort binnen steegje wat op zichzelf al heel mooi is. Een maal aangekomen in het hofje is het net alsof je heel ergens anders bent. Ik raad je aan om deze ingang te nemen en dan via de andere kant de winkelstraat weer in te gaan. Door deze ingang krijg je een soort Alice in wonderland gevoel :).

'835073' door NatasHa '835073' door NatasHa

OostenrijkObertraun

OostenrijkObertraun

Hallstatt

NatasHa

Wanneer je een mooi stadje aan een mooi meer wilt zien in Oostenrijk dan moet je naar Hallstatt. Als je van rust houd dan zou je wel vroeg uit je bed moeten, er zijn namelijk veel toeristen. PS: ik kon Hallstatt niet als bestemming kiezen dus heb ik gekozen voor Obertraun dit ligt er vlakbij.

Ik ben fan van (1)