Missymy

profiel Missymy

Naam

Myrthe Nieuwveld

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

07 December 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Bangkok

Mijn Motto

'Genieten en leren van andere landen en culturen! Verbreed je wereld!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Model

coolpix p???

Overige

mijn mobiele telefoon.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'469785' door Missymy '469785' door Missymy

Dominicaanse RepubliekPunta Cana

Dominicaanse RepubliekPunta Cana

Haaien...zwemmen/snor

Missymy

Wat je veel kunt doen bij de dominicaanse kusten is met haaien zwemmen en snorkelen. Zeker een aanrader. Het zijn nursesharks, worden ongeveer 3 a 4 meter lang en zolang je ze niet lastig valt eigenlijk ongevaarlijk. Je kunt er gewoon tussen zwemmen/snorkelen en vaak zijn ze in combinatie met stingrays. De excursies zijn eigenlijk atlijd onder begeleiding en zowel jong en oud kunnen er aan deelnemen omdat je een speciale 'drijf' band om krijgt. Via een bootje ga je dan het rif op, krijg je uitleg en dan is zwemmen maar. Afgezien van de haaien is er verder ook veel moois van de onderwaterwereld te zien, neem daarom even 2 bananen mee, pel ze af onder water en knijp ze dan fijn. Gegarandeerd heel veel vissen om je heen!!!

'210688' door Missymy '210688' door Missymy

TurkijeIstanbul

TurkijeIstanbul

Basilica Cisterne

Missymy

De ondergrondse wateropslagplaats (inclusief vissen) voor de Byzantijnse keizer toendertijd in Istanbul. In tijden van belegering zorgde het voor schoon drinkwater in de gehele stad. Echt een aanrader om te gaan bekijken (en als u eens wat anders dan het bovengrondse istanbul wilt zien). Vooral de 3 raadselachtige Medusa hoofden die er liggen zijn indrukwekkend!

'138521' door Missymy '138521' door Missymy

Dominicaanse RepubliekPunta Cana

Dominicaanse RepubliekPunta Cana

Jongen uit Haiti

Missymy

Tijdens een excursie kwamen we een groep kinderen uit Haiti tegen. Na een praatje te hebben gemaakt vroeg hij op ik een foto van hem wilde maken, en dus bij deze...

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier