Mirjamoosterbaan

profiel Mirjamoosterbaan

Naam

Mirjam Oosterbaan

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

31 January 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Ecuador

Fav. stad

San Francisco

Over mij

Ik ben opgegroeid op het mooie waddeneiland Terschelling, 7 jaar geleden verhuisd naar Curaçao en ik zal binnenkort terugkeren naar Europa om aan een nieuw avontuur te gaan beginnen. Een van de mooiste reizen die ik op budget heb gemaakt was mijn reis naar de Galapagos eilanden. Ook Bogota en Quito zijn een mooie combination met de Galapagos eilanden. En vanaf Curaçao is Bogota slechts 1,5 uur vliegen. Binnenkort zal ik meer tijd hebben om foto’s van voorgaande reizen te plaatsen, zoals Galapagos, Quito, Indonesia maar ook Curaçao. Nog een paar maandjes geduld :))

Mijn Motto

'Leef niet om te reizen, maar reis om te leven!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Overige

Mijn panorama foto’s zijn gemaakt met de IPad 6th generation.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1103618' door Mirjamoosterbaan '1103618' door Mirjamoosterbaan

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Niagara Falls panoram

Mirjamoosterbaan

Een panorama gemaakt vanuit Canada met zicht op de Watervallen. Parkeer dichtbij en wandel helemaal langs de boulevard naar het begin van Niagara Falls, op de dag dat ik hier was 1 Okt 2019 was het een echte “Indian summer” dag. 27-30 C, dit is wat men een Indian summer noemt, wanneer de temperatuur ineens tot zomerse temperaturen stijgt voor 1 dag in de herfst. Meestal zijn er al dagen van vorst in bepaalde gedeelten aan vooraf gegaan, dit was hier nog niet het geval. Wel een heerlijke dag om de watervallen te bezoeken en ook om naar Niagara on the Lake te gaan, een stad met een oud historisch karakter en onderweg rijdt je door de wijnvelden en langs vele wijn boeren en waren er overal wel een winkeltje met vers van het land producten. Een aanrader als je een stad als Toronto wilt bezoeken als stedentrip. Of een rondreis door Ontario en de oostkant van Canada wilt maken.

'1103634' door Mirjamoosterbaan '1103634' door Mirjamoosterbaan

ColombiaBogota

ColombiaBogota

Catedral de Sal (de..

Mirjamoosterbaan

Mijn reis in 2017 begin in Bogotá, daarna de Galapagos en Quito. Mijn 1e stop was 3 nachten in Bogotá. Waar ik zeker de Catedral de Sal de Zipaquirá wilde bezoeken. Zipaquirá is een klein dorpje 50 kilometer ten noorden van Bogotá en zeker de moeite waard om te bezoeken. Meestal bezoeken mensen alleen de zoutmijn. De kathedraal is eigenlijk een zoutmijn op 200m onder de grond. Het heeft geen bisschop waardoor het geen kathedraal genoemd mag worden. Toch zijn hier missen , bruiloften en partijen. Onderweg naar het middelpunt, het schip, ga je met de gids op de route die door Jezus Christus is afgelegd. En in zijn levensverhaal begint een mooie tocht van licht en beeldhouwerken uit zout. Zoals op de foto een wandschildering is uitgehouwen. Wat tot in het kleinste details is gemaakt. Zoals bijvoorbeeld de spin op de boomtak. De entree is incl. tour guide COP 57.000 wat ongeveer 15€ is. Bogotá en Zipaquirá zijn beide zeker de moeite waard!

'1103622' door Mirjamoosterbaan '1103622' door Mirjamoosterbaan

CanadaToronto

CanadaToronto

Zicht op Toronto vana

Mirjamoosterbaan

Komende met de auto vanaf Hamilton is Sunnyside park een fijne en rustige stop om even van de skyline van Toronto te genieten. Aangezien het een doordeweekse dag was en begin oktober waren er weinig tot geen mensen in het park, heerlijk om een te genieten van het weer en het uitzicht vanaf het strand.

Community updates

REIZIGER VAN DE WEEK
20-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 23 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

DE GROTE NATUUR QUIZ
06-11-2020 Test je kennis van de natuur tijdens de online Grote Natuur Quiz op 26 november en neem het live op tegen natuurliefhebbers uit heel Nederland. Natuurlijk maak je ook kans op verschillende leuke prijzen!
Koop nu je ticket in onze webshop. (Met je deelname steun je het Wereld Natuurd Fonds!)

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 47 | Community toppers

Svartifoss "De Zwarte Waterval". Foto: HenkVanetie

1. Topreview: Indonesië • Makassar door Graaf
2. Topfoto & tip: Svartifoss "De Zwarte Waterval" door HenkVanetie
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Antwan
5. Nieuwkomer: FBNN

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik