Toronto

Toronto is de grootste stad van het land, hoofdstad van de provincie Ontario. Opvallend aan de skyline van Toronto is de 553 meter hoge CN Tower. In deze toren bevindt zich een glazen vloer waar je honderden meters recht naar beneden kunt kijken. Ook een andere trekpleister van Toronto, de Niagara Falls, vind je op een uur rijden van het centrum.

Informatie over Toronto

Beste foto's & tips van Toronto

'501838' door Lyske1980 '501838' door Lyske1980

CanadaToronto

CanadaToronto

Toronto Islands

Lyske1980

Vanaf 'Toronto Islands' heb je een leuk uitzicht op de skyline van Toronto en op Lake Ontario. Naast alle drukke kermisattracties en eettentjes voor de kids, kun je in dit enorme 'stadspark' ook even heerlijk gaan liggen in het gras. Tip: ga niet in de zomer als het super-, super-, superwarm is want dan zit heel Toronto op dit eilandje en je moet dan uren in de rij te wachten op de veerboot terug naar de stad.

'278129' door wonderboy '278129' door wonderboy

CanadaToronto

CanadaToronto

Tunnelvisie

wonderboy

Op weg naar de CN Tower liepen wij door deze overdekte ruimte. Bovenaan de trappen aangekomen keek ik om en zag ik dit beeld. update 18-04-2011: de ruimte maakt deel uit van het treinstation dat bij de CN Tower ligt.

'365108' door PaulHoo '365108' door PaulHoo

CanadaToronto

CanadaToronto

CN Tower

PaulHoo

Een van de leukere steden die ik Canada in 2006 heb bezocht is toch wel Toronto. Bij een bezoek mag natuurlijk de ruim 500 meter hoge CN Tower niet uitblijven. Hier eens op een andere manier vastgelegd, namelijk door de ronde, glazen voetgangerstunnel.

Laat kaart zien

Laatste Toronto artikelen

Even schrikken: man wil vliegtuigdeur openen in de lucht!

Tijdens een Air Canada-vlucht van Jamaica naar het Canadese Toronto probeerde een verwarde passagier de vliegtuigdeur te openen. Wat denk jij? Zou het hem zijn gelukt?

Tijdens een Air Canada-vlucht van Jamaica naar het Canadese Toronto probeerde een verwarde passagier de vliegtuigdeur te openen. Wat denk jij? Zou het...