Jgjlouisse

profiel Jgjlouisse

Naam

joost louisse

Reviews

0

Foto's & tips

123

Blogs

0

Lid sinds

18 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

dusseldorf

Mijn Motto

'Wie blijft reizen blijft ook leren van andere culturen en gewoontes. Het is een verreiking van je leven.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

alpha 33

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (123)

'219051' door Jgjlouisse '219051' door Jgjlouisse

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Waterval

Jgjlouisse

Bij het plaatsje Senaru in het noorden van Lombok liggen twee mooie watervallen in je jungle. De eerste is vrij makkelijk te bereiken. Maar als je slecht ter been bent is het toch geen aanrader, het is er nogal glad en enkele stijle trappen. Bij de eerste waterval kun je een erg harde douche krijgen. 20 min verder door de jungle lopen ligt de tweede waterval. Best nog een vermoeiend wandelingetje door de jungle, in de hitte. Wel de moeite waard, ter verkoeling kun je er zwemmen, dus zwembroek en handoek mee, slippers en waterschoenen zijn geen overbodige luxe. Oppassen voor een vervelende plant, staat langs het pad. Aanraking geeft vervelende plekken en jeuk. Huur een gids ter plekke, deze verteld over de flora en fauna en behoed je voor de vervelende plant. Weten ook waar ze heen moeten naar de tweede waterval. Zonder gids hadden we hem waarschijnlijk moeilijk gevonden.

'477134' door Jgjlouisse '477134' door Jgjlouisse

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Zoetwatervissen in...

Jgjlouisse

Vindt je vissen het einde of wil je gewoon een leuke dag, dan is het leuk om te gaan vissen in een natuurlijk aangelegd meer dichtbij Krabi. Daar heeft een engelsman een mooi resort aangelegd met een groot meer met chalets en zwembad erbij. Die kun je huren maar je kunt ook voor een dagje komen vissen. Ik vis zelf ook en ik moet zeggen het materiaal en ook het aas is prima!! Geen troep maar fatsoenlijk materiaal. Tevens krijg je er een thaise gids bij die je wegwijs maakt met het materiaal en aas. Ze weten ook veel over de visstand en hoe je op de vissen moet vissen. Er is een restaurant bij waar je goed kunt eten. Ik zou bijna zeggen dat vis vangen gegarandeerd is, er er zitten werkelijk super grote joekels op. Er zijn hier twee wereldrecords gevestigd!! Er zitten wel 30 soorten vis op van karpers tot zoetwater roggen en arupaima!!! Ik heb in ieder geval genoten!!! en 8 mooie vissen gevangen. Voor het adres: http://www.gillhamsfishingresorts.com/ Neem een kijkje op de site want er staan mooie foto's op en je bent direct verkocht!!!!!!!!

'116976' door Jgjlouisse '116976' door Jgjlouisse

IJslandZuidland

IJslandZuidland

Gullfoss waterval

Jgjlouisse

De gullfoss waterval met regenboog.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier