Henkenlotte

profiel Henkenlotte

Naam

henkenlotte .

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

11 July 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Brazilië

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Model

Coolpix

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'480047' door Henkenlotte '480047' door Henkenlotte

BraziliëSao Paulo

BraziliëSao Paulo

Gevaarlijke buurt Sao

Henkenlotte

Tijdens de studiereis naar Brazilie sliepen wij in hotel Rojas All Suite Hotel op de Avenida São Joao, 1399 - S. Cecilia. Wij zijn de eerste avond overvallen in deze straat en het blijkt een beruchte wijk te zijn. Wij liepen met 26 man op de stoep en bij het oversteken werden de laatste drie jongens 'gepakt' met schroevendraaiers en een kapmes. Helaas moesten we vaststellen gedurende de reis dat veel jonge mensen op deze manier 'brood op de plank krijgen' gezien de barre omstandigheden waarin men leeft. Sao Paulo is een vieze, drukke stad en als je er niet bent voor bedrijfsbezoeken of zaken heeft het weinig te bieden voor de toerist of reiziger. Reizen (via Ilha Grande en/ of Paraty) naar Rio is daarentegen top!

'388965' door Henkenlotte '388965' door Henkenlotte

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Vlieger óp het water!

Henkenlotte

Je kent het wel... als je 3500 foto's maakt in 3 maanden zit er wel eens een foto tussen die perfect is getimed! In het najaar waren wij in Azie, met Bali als eindbestemming. Lekker eten op het strand, de zon gaat onder, camera in de aanslag voor een mooie zonsondergang-foto.... totdat!!! Deze man haalt zijn 'Piratenboot-vlieger' binnen en de foto is precies gemaakt op het moment dat de boot de horizon raakt, recht onder de zon! Soms moet je gewoon wat geluk hebben... 1 op 3500?

'363216' door Henkenlotte '363216' door Henkenlotte

BraziliëSao Paulo

BraziliëSao Paulo

Architect

Henkenlotte

Deze architect heeft de zogenaamde private city development 'Alvaville' ontworpen in Sao Paulo - een afgesloten wijk in de jungle waarbinnen prachtige villa's worden bewoond door 'de rijken'. Een fenomeen waar Nederland ook 'naar toe gaat.'

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier