Eghosa

'227258' door Eghosa '227258' door Eghosa

Oostenrijk

Oostenrijk

Maishofen

Eghosa

Deze foto is gemaakt vlakbij Maishofen in Oostenrijk... Het is een van de vele bushokjes die je langs de kant van de weg vind. De blauwe lucht lijkt wel gephotoshopt maar dat is niet zo.

'92318' door Eghosa '92318' door Eghosa

NigeriaKano

NigeriaKano

Blauwtje gefietst....

Eghosa

Deze fiets is van een van de verfmengers van de indigo dye-pits in Kano... Dezelfde indigo die de Touareg een blauwe kleur geeft.. je krijgt het echt nooit meer van je af... maar wel een van de mooiste kleuren blauw die ik ooit heb gezien...

'467268' door Eghosa '467268' door Eghosa

Nigeria

Nigeria

Nigeriaanse kunst

Eghosa

Voor de liefhebbers van Afrikaanse kunst is het Benin Bronze iets om niet te missen. Dit eeuwenoude handwerk wordt nog steeds op de zelfde manier gemaakt als eeuwen geleden. Je kan het met eigen ogen aanschouwen in Igun Street in Benin City. Daar gaat het ambacht van brons gieten nog steeds over van vader op zoon.

'467220' door Eghosa '467220' door Eghosa

Zambia

Zambia

Victoria Falls

Eghosa

Wil je jezelf een hoop geld besparen bezoek de Victoria Falls dan vanaf de Zambiaanse kant. Om het van de Zimbabwaanse kant te doen is een aantal keer zo duur en je uitzicht op de Falls zijn nog een stuk minder ook. Bezoek je de Falls in het droge seizoen dan kan je over de Falls heen lopen en baden in een van de poeltjes die zich vormt net voordat het water naar beneden stort, wel oppassen natuurlijk dat je niet tever over de kant hangt en je je opeens beneden in het ravijn bevindt!!!