Beryl

9
Indonesië nusa-penida
Beryl was hier 30 Apr 2019
NUSA PENIDA! Een eilandje vlabkij Bali, Indonesië. Het is met de 'fast boat' 45 minuten varen. Met een beetje geluk zie je onderweg nog dolfijnen uit het water springen. Het is een relaxt eiland, met aan de kust allemaal leuke strandtentjes. Je kan er voor een klein prijsje een scooter huren en het eiland verkennen. Wij hadden een chauffeur, omdat veel paden niet goed bestraat zijn en het rijden daardoor moeilijk wordt gemaakt. Op het eiland zelf kan je heel veel leuke dingen doen er zijn stranden zoals, Diamond beach, Billabong en Keling King. Het zijn enorme cliffen, maar het uitzicht is adembenemend en zeker de moeite waard. Het knalblauwe water, het witte zand en de groene cliffen zijn een prachtig plaatje voor je fototoestel. Ook kan je op verschillende plaatsen zoals Crystal bay beach and Manta bay snorkelen met prachtige vissen en met Manta roggen. Wij hebben er voor gekozen om te duiken en dit was prachtig. de Mantas hebben een spanwijdte van ongeveer 5-6 meter.
Regio
  • Veel te doen en te zien
  • prachtige onderwater wereld
  • mooie stranden
  • Moeilijk zelf te rijden door de slechte wegen
Review geplaatst op 2019-05-20 Door Beryl

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik