Belekes

profiel Belekes

Naam

Peter Van Gils

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

12 april 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Vietnam

Fav. stad

Hanoi

Over mij

In opdracht van VVOB (www.vvob.be) voer ik wel eens opdrachten uit in het buitenland. Meestal profiteer ik ervan om het land ook te verkennen, samen met mijn fototoestel. Zo is Vietnam stilletjes aan mijn tweede thuisland geworden.

 

2 reactie(s) bij "Belekes"

  • profile image comment

    Hallo Peter, het begin was prachtig en veelbelovend! Graag zouden wij nog meer van jou zien! Misschien mogen we nog wat verwachten? Groetjes, Jan en Christien

    Door janhermens • geplaatst op 2008-08-08 08:54:12
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 15:08:01

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'47221' door Belekes '47221' door Belekes

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Black H'Mong

Belekes

In het Noorden van Vietnam vind je vele etnische minderheden. Hier een vrouw en kind van de 'Black H'Mong'. De foto is genomen in de buurt van Sapa, aan de waterval van het dorpje Cat Cat.

'47235' door Belekes '47235' door Belekes

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Meo Vac

Belekes

In Meo Vac, helemaal in het noorden van Vietnam aan de Chinese grens, is er elke zondag een grote markt. Dan komen al de etnische minderheden samen om handel te drijven. Maar ook om te praten en te eten. Deze jongen geniet in ieder geval van zijn "Pho".

'47248' door Belekes '47248' door Belekes

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Yao

Belekes

Deze vrouw behoort bij de Yao. We zagen ze op een klein marktje in de buurt van Meo Vac, helemaal in het noorden van Vietnam tegen de Vietnamese grens.