Adrivliet

profiel Adrivliet

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

08 December 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Sevilla

Over mij

Mijn naam is Adri van der Vliet en met meer dan 20 verre reizen een redelijk ervaren reiziger met voorkeur voor Zuid oost Azië alhoewel we nu ook andere continenten aan het ontdekken zijn zoals onlangs het prachtige Peru. Tijdens het reizen heb ik door het veel doen leren fotograferen en ben inmiddels een "huis fotograaf" voor van Verre reizen en verzorg voor hun klanten regelmatig presentaties over reisfotografie onder het motto" van kiekje naar foto". Vooral het delen van mijn kennis op dit gebied spreekt mij het meeste aan want tenslotte wil iedereen toch na een prachtige reis thuis komen met met meer dan gemiddelde kiekjes?

Mijn Motto

'Reizen hebben mijn leven gekleurd en een extra "ster" gegeven. Het zien van zoveel als mogelijk nieuwe dingen, andere culturen ervaren en prachtige mensen ontmoeten is het uitgangspunt van iedere reis die wij maken.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS R

 

1 reactie(s) bij "Adrivliet"

  • profile image comment

    Hoi Adri, ik neem aan dat je inmiddels weet wat de rode ster betekent?? Hij is je van harte gegund, prachtige opname

    Door agrotewal • geplaatst op 2019-09-10 11:05:42

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'1101671' door Adrivliet '1101671' door Adrivliet

PeruAndesgebergte

PeruAndesgebergte

Wonderbus Puno naar..

Adrivliet

Ben je voornemens tijdens je rondreis door Peru van Puno in 1 dag naar Cuzco te reizen dan is het een echte aanrader om de zogenaamde "WonderBus" te nemen. Deze luxe bus stopt in tegenstelling tot de standaard lijnbussen op minimaal 6 plaatsen om je, naast het strekken van je benen, in de gelegenheid te stellen om een aantal bezienswaardigheden te bekijken. Zodoende ben je in staat om onderweg toch nog een aantal leuke foto's te maken. Deze foto van een Peruaanse, samen met haar alpaca is gemaakt op de "Altiplano" de hoog gelegen vlaktes van het Andes gebergte, in de regio rondom Puno. Landschappelijk is deze hele route naar Cuzco overweldigend en is een feest om dat vanuit deze bus de prachtige vergezichten langs je heen te laten gaan.

'1101245' door Adrivliet '1101245' door Adrivliet

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Rainbow Mountain

Adrivliet

Rainbow Mountain in Vinicunca in de buurt van Cuzco is een prachtige bestemming en een van onze hoogtepunten tijdens onze rondreis door Peru. Dit geniet is nog maar een paar jaar toegankelijk en dat is wel te verklaren want om er te komen moet je eerst een zeer avontuurlijke autorit overleven en vervolgens een trekking doen van ruim 2 1/2 uur op zeer grote hoogte van maar liefst 5.200 beter, naar adem happen dus. Maar de beloning was groots, echt een van mooiste landschappen die ik ooit heb gezien, de foto is niet "opgepimpt", de kleuren zijn echt zo prachtig. Als je dus naar Peru gaat en je hebt een goede conditie en bent goed ter been dan adviseer ik absoluut om tijd in te plannen voor een bezoek aan Rainbow Mountain.

'1100933' door Adrivliet '1100933' door Adrivliet

VietnamHué

VietnamHué

Imperial City - Hue..

Adrivliet

Als je in Hue, de oude hoofdstad van Vietnam bent moet je zeker niet het The Imperial City overslaan, is wat mij betreft de no. 1 attractie van deze in de de Vietnam oorlog zwaar getroffen stad. Voor een bezoek aan dit grote complex moet je wel een paar uurtjes uitrekken maar is zeer de moeite waard. Erg kleurrijk en fotogeniek, als je de

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik