Victoria

Victoria is de kleinste deelstaat van het vasteland van Victoria, gelegen in het zuidoosten. Melbourne is de hoofdstad en de grootste stad van Victoria. De deelstaat is rijk aan natuurschoon. Onder andere de Great Ocean Road loopt hier doorheen, met de Twelve Apostles als hoogtepunt. Ook het Grampians National Park en Phillip Island maken deel uit van Victoria.

Informatie over Victoria

Beste foto's & tips van Victoria

'458853' door viona '458853' door viona

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Koala (in een...verke

viona

Deze koala zat in de verkeerde boom (niet de eucalyptusboom waarvan ze eten) aan de rand van de weg waar wij reden. Hierdoor zat hij op ooghoogte, anders dan de andere koala's die hoog boven ons zaten. De vraag is: wie bekijkt wie nu eigenlijk? Grappig!

'499270' door dreamer666 '499270' door dreamer666

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Pier @ Mornington...P

dreamer666

Een minder bekende toeristisch schiereiland niet zo ver van Melbourne. Vroeger voor er naar Bali en ander tropische eilanden gegaan werd was het een toeristische trekpleister voor de strandliefhebbers van Australië en nu is het een beetje een vergane glorie. Het staat bekend om zijn vele mooie piertjes.

'499776' door dreamer666 '499776' door dreamer666

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Alfred Nicholas...Mem

dreamer666

Een niet zo bekend Park in de Dandenong Ranges, niet zo ver van Melbourne. Een echte aanrader voor liefhebbers van bloemen en planten. De prachtige vijver met zijn mooie bruggetjes levert vooral in de herfst een mooi kleurrijk en romantisch plaatje op.

Laat kaart zien