Victoria beste reistijd

Het weer in Victoria

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Victoria te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Victoria? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

 

Beste reistijd voor Victoria

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in Victoria:


 

Reisadvies

Voor Victoria, Victoria geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
26 januari Victoria Dag, 25 april ANZAC Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Victoria

Beste foto's & tips van Victoria

'458853' door viona '458853' door viona

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Koala (in een...verke

viona

Deze koala zat in de verkeerde boom (niet de eucalyptusboom waarvan ze eten) aan de rand van de weg waar wij reden. Hierdoor zat hij op ooghoogte, anders dan de andere koala's die hoog boven ons zaten. De vraag is: wie bekijkt wie nu eigenlijk? Grappig!

'499270' door dreamer666 '499270' door dreamer666

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Pier @ Mornington...P

dreamer666

Een minder bekende toeristisch schiereiland niet zo ver van Melbourne. Vroeger voor er naar Bali en ander tropische eilanden gegaan werd was het een toeristische trekpleister voor de strandliefhebbers van Australië en nu is het een beetje een vergane glorie. Het staat bekend om zijn vele mooie piertjes.

'499776' door dreamer666 '499776' door dreamer666

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Alfred Nicholas...Mem

dreamer666

Een niet zo bekend Park in de Dandenong Ranges, niet zo ver van Melbourne. Een echte aanrader voor liefhebbers van bloemen en planten. De prachtige vijver met zijn mooie bruggetjes levert vooral in de herfst een mooi kleurrijk en romantisch plaatje op.

Laat kaart zien