Virginia reisblogs

Natuurschoon

iwjhsantegoeds was er (tot 10 mei 2009) Gepost op 21 jul 090 reacties

Nadat we vanochtend nog een heerlijk ontbijt hadden genuttigd in het hotel zijn we vertrokken voor het volgende traject op onze reis: Blue Ridge Parkway. Deze weg loopt van Waynesboro tot aan Cherokee, een weg door de zuid Appalachian van in totaal 469 miles.
Vandaag hebben we de eerste 110 miles gedaan (tot aan Roanoke) en ondertussen van het uitzicht genoten en regelmatig even de natuur in gelopen. Er zijn een aantal bijzondere plekken onderweg zoals Otter Creek/James River en Peaks of Otter. Binnen de 10 miles kom je zowel op het laagste punt van de weg (649 ft) als het hoogste punt in Virginia (3950 ft). De Blue Ridge Parkway loopt door verschillende staten, zowel Virginia als North Carolina.
Nadat we ruim de tijd hadden genoten om alles te kunnen zien, kwamen we tegen 17 uur aan bij Holiday Inn in Roanoke. Wij hadden de spullen al uit de auto gepakt, maar toen we wilden inchecken bleek dat we bij het verkeerde Holiday Inn stonden. We moesten het hotel 4 kilometer verder hebben. Daar aangekomen hadden we liever in het andere Holiday Inn gezeten omdat dit hotel niet zo mooi is en minder in een leuke omgeving ligt. De kamer ziet er echter prima uit.
We hebben de auto gepakt om bij een Pizza Hut in de omgeving te eten, want een echt centrum heeft Roanoke niet. Daarna hebben we inkopen gedaan bij de supermarkt want onze kamer heeft een koelkast en een magenetron, dus we gaan morgenvroeg zelf ons ontbijtje klaarmaken.
Morgenvroeg vertrekken we weer vroeg naar onze volgende bestemming, Asheville, waarbij we weer een stuk van de Blue Ridge Parkway gaan afleggen!

iwjhsantegoeds Positie 23141 (0 p.) Lid sinds 03-10-2008 Foto's en tips: 110 Blogs: 25 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Blue Ridge Parkway Overlook
blogfoto nr. 2
Blue Ridge Parkway Overlook 2
blogfoto nr. 3
James River
blogfoto nr. 4
Peaks of Otter
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Marbella
3 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Ronda
4 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Jerez de la Frontera
2 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.