New York City reisblogs

Laatste dag New York

iwjhsantegoeds was er (tot 07 mei 2009) Gepost op 21 jul 090 reacties

Vandaag de laatste dag New York gehad. Vanochtend voor het eerst zonder de paraplu het hotel verlaten, want het zou redelijk mooi weer worden voor één dag. Eerst lekker ontbeten met een omelet en toast en daarna de shoppingcentra Bloomingdale's en Macy's bezocht. Niet echt spectaculair, beetje vergelijkbaar met de Bijenkorf (alleen ietsje groter). Daarna op naar Central Park voor een rondje park per fiets. In een uurtje tijd hadden we het hele park rondgefietst, maar Inge was wel behoorlijk moe van al die bergjes op en af.
Daarna naar de Empire State Building gegaan om vanaf de 86e verdieping de stad te bekijken. De afgelopen dagen vonden wij dat de gebouwen helemaal niet zo hoog leken, maar daar kwam vanaf die top wel verandering in. Wat een uitzicht!
We zijn nog diverse winkels binnengegaan op Fifth Avenue, waaronder een winkel waar je zelf knuffelberen kunt maken en the NBA Store.
Vervolgens naar 230 Fifth Avenue gegaan voor een drankje op het terras op de 20e verdieping, maar daar aangekomen was het er totaal niet druk en kwam er zelfs niemand vragen of we wat wilden drinken, dus toen maar even gezellig in Madison Square Park op een bankje genoten van een flesje drinken.
Het avondeten hebben we genoten bij La Pizza Fresca, waar volgens de literatuur de pizzaoven wordt opgestookt tot 450 graden. Helaas was de pizzabakker nog niet aanwezig, dus konden we dat niet proeven. De avond hebben we afgesloten met een bezoek aan Times Square.
Morgenvroeg gaan we onze auto ophalen voor de trip naar Philadelphia, waar we flink gaan shoppen!

iwjhsantegoeds Positie 23119 (0 p.) Lid sinds 03-10-2008 Foto's en tips: 110 Blogs: 25 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Fietsen in Central Park
blogfoto nr. 2
J.K.O. Reservoir in Central Park
blogfoto nr. 3
Uitzicht vanaf Empire State Building
blogfoto nr. 4
Flatiron Building vanaf Empire State Building
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Marbella
3 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Ronda
4 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Jerez de la Frontera
2 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.