Los Angeles reisblogs

Amerikanen in Disneyland, it's Amazing!

meeko was er (tot 23 aug 2009) Gepost op 02 feb 125 reacties

Ik weet het, ik weet het, het is absoluut niet buiten de gebaande paden, maar het kind in me wilde toch graag naar Disneyland in Los Angeles, Anaheim!
In het kader van: nu we er toch zijn, wilde we even wat Disney-gekte meemaken!

We komen daar aan bij een enorme parkeergarage (met enorm bedoelen we ook echt ENORM), alles is natuurlijk groot in Amerika, het inrijden en parkeren ging wel allemaal vrij vlot. Via grote roltrappen ga je naar buiten, alles loopt hier wel echt gestroomlijnd en met een treintje word je naar de beide parken en Downtown Disney gebracht. Wij gaan naar het Disneyland Park zelf, we hebben sowieso maar even tijd voor 1 park, dan kiezen we voor het oudste, 1e park van Disney!! Het park is geopend tot 24.00 uur, dat is mooi, want we kwamen aan om 18.00 uur, dan hebben we nog even de tijd .

Wat meteen opvalt zijn die Amerikanen, wat een mensen, fantastisch.
Heel veel volwassenen lopen met Mickey Mouse of Minnie Mouse oren, hebben ze deze niet, dan hebben ze wel een shirt, trui, blouse of wat dan ook aan met iets van Disney erop.
Of een tas bij, of een muts op, je kunt het zo gek niet bedenken. We vielen hier best op zonder Mickey-entourage.

In attractie ' Pirates of the Caribbean' zitten alle volwassenen mee te zingen en te klappen, de boot schudde er helemaal van op en neer, en wij zitten elkaar dan met volle verbazing aan te kijken, zo van: zijn wij nu zo nuchter??!! We zaten achterin het bootje en hebben dus volop van dit entertainment for free kunnen genieten :-)

In Mainstreet (de hoofdstraat zeg maar) zaten, toen wij daar aankwamen, al (heel) veel mensen midden op de straat op plaids met eten en drinken en de hele familie te wachten, wij wisten op dat moment nog niet waarom het zo druk was daar.
Dit is dus echt niet overdreven, maar die mensen hebben daar dus uren zitten wachten voor de dagelijkse vuurwerkshow die om 21.30 uur zou beginnen. Wij gaan 5 minuten voor het geweld losbarst erbij staan en hebben een uitstekend zicht, het vuurwerk speelt zich ten slotte hoog in de lucht af. Ik moet er dan wel even bij vermeldden dat het een perfecte show is, op de muziek van Disney, stemmen van Disneyfiguren erbij en fantastisch mooi vuurwerk.
De OH’s en AH’s van de Amerikanen overstemmen nog net niet alle applauzen die gegeven worden tijdens de show. Wat zijn die mensen toch ongeremd enthousiast!

We houden het op een gegeven moment voor gezien en ik moet dat Disney dan toch nageven, met het treintje terug naar de mega-parkeergarage, roltrap weer op en binnen 5 minuten zaten we weer op de highway, dat is supersnel geregeld!

Ik geloof dat de Amerikanen meer indruk op ons gemaakt hebben dan de Disneykarakters ;-) wat een hilarisch volkje is het toch, geweldig!

En nee, we hebben geen Mickey-oren aangeschaft, zo enthousiast waren we nu ook weer niet!

meeko Positie 3814 (20 p.) Lid sinds 11-01-2012 Foto's en tips: 402 Blogs: 6 Fans: 4
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

12 mei 2008
4 18
Gepost op 12 mei
China Beijing
GGMAF - Animal Encounters!
4 12
Gepost op 24 april
Nederland Noord Brabant
Maartthema: Dobberen in de Rode Zee !
4 12
Gepost op 29 maart
Egypte Hurghada

Reacties bij deze blog

REvanSlooten

Door: REvanSlooten • Geplaatst op

Haha, leuk om te lezen! Klopt helemaal bij het beeld wat ik heb van Amerikanen!

Rhodaxx

Door: Rhodaxx • Geplaatst op

Grappig, ik heb daar 20 jaar geleden precies dezelfde ervaring gehad als jij met dezelfde gedachten erover, bizar gewoon die volwassen kinderen in Amerika! leuk geschreven Natasja!

reizendebeer

Door: reizendebeer • Geplaatst op

Ja Amerikanen zijn een volk apart, maar wel een hele leuke.

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Das toch jammer, die profielfoto had ik wel willen zien...
Leuk!

nita92

Door: nita92 • Geplaatst op

haha, klopt helemaal wat je schrijft, jaren geleden ook het Amerikaanse enthousiasme mee mogen maken Dat is dan ook de reden waarom Disneyland Amerika veel leuker is dan in Parijs. Mooi beschreven!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.