Las Vegas

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Fashion Mall

Las Vegas,
Verenigde Staten


De zon is hier zojuist ondergegaan, er hangt nog een mooie blauwige, paarsachtige gloed in de lucht.

We kijken hier op de Fashion Mall, een van de vele winkelcentra in Las Vegas, we vroegen ons echt af hoeveel winkelcentra kan een stad handelen. Bijna elk hotel heeft een behoorlijk groot winkelcentrum, ondergronds of niet, er zijn buiten deze shoppingwalhalla's (voor de liefhebber dan he) nog diverse grote winkelcentra buiten de hotels, zoals deze Fashion Mall. En voor degene die dan nog niet genoeg gezien hebben zijn er nog een aantal outletshoppingcentra net buiten Las Vegas (mwah....heel dichtbij hoor).

Voorgaande aan de zonsondergang zijn we naar de Stratosphere tower geweest om het uitzicht over Las Vegas te bewonderen, de terugweg hebben we ook lopend afgelegd, was nog een behoorlijke wandeling, een kleine 4.5 kilometer.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik persoonlijk zo uitgewinkeld ben (en zeker als we op reis zijn), dus de Fashion Mall hebben we niet van binnen gezien, qua afkoeling zou de airco daar toch wel welkom geweest zijn, want airco's die kennen ze wel in Amerika.

We hebben er wel even op een terras van een bekende keten gezeten om een overheerlijke (zeer welkome) koude bananen-aardbeien smoothie weg te drinken :-)