Lake Clark NP

Lake Clark National Park biedt schoonheid, vulkanen, zalm en steile bergen die weerspiegelen in de turqouise meren. Het ligt diep verscholen in de wildernis van Alaska. Doordat er geen wegen van en naar het park lopen en je er alleen maar per helikopter of watervliegtuig kunt komen, is het een van de minst bezochte nationale parken van de Lake Clark NP. Jaarlijks krijgt Lake Clark zo'n vijfduizend bezoekers te verwerken.

Informatie over Lake Clark NP

Beste foto's & tips van Lake Clark NP

'1064223' door Simonedebil '1064223' door Simonedebil

Verenigde StatenLake Clark NP

Verenigde StatenLake Clark NP

Op jacht naar zalm

Simonedebil

In Lake Clark National Park zagen we veel bruine beren. Deze was volledig gefocust op de zalmen die voorbij zwommen. Mooi contrast zo met dat groen/gele gras.

'1064222' door Simonedebil '1064222' door Simonedebil

Verenigde StatenLake Clark NP

Verenigde StatenLake Clark NP

Uitrusten van achter.

Simonedebil

Omringd door bijna 40 beren en slechts 8 mensen waaronder 2 gidsen hebben wij deze fantastische beren mogen aanschouwen. Ze deden eigenlijk niets anders dan stoeien, vissen en uitrusten van het stoeien en vissen. Zo ook deze beer die echt even aan het uithijgen was. Een fantastische ervaring waar je heel even onderdeel kon zijn van de echte natuur zoals je dat alleen maar op televisie ziet.

'1064224' door Simonedebil '1064224' door Simonedebil

Verenigde StatenLake Clark NP

Verenigde StatenLake Clark NP

Denali Highway in...h

Simonedebil

De Denali Highway in Alaska is eigenlijk niet te rijden zonder 4x4 camper. Toch deden we het met een gewone camper. Dat was een ervaring op zich, maar het was zo mooi dat we het voor geen goud hadden willen missen. Dit is een foto van de prachtige herfstkleuren.

Laat kaart zien