Hawaï image

Hawaï


Beste reistijd

Hawaï
Verenigde Staten
Dessinauteur

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Hawaï

Het weer in Hawaï

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Hawaï te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Hawaï? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Hawaï

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Hawaï:

Met een arctisch klimaat in Alaska en een tropisch klimaat op Hawaï, is er voor heel Amerika niet één beste reistijd te noemen. Over het algemeen heeft het voor- en najaar een lichte voorkeur. De temperatuur is op de meeste plekken aangenaam, de tickets wat goedkoper en in de lente pik je de langste dagen mee. Hawaï kan het hele jaar door bezocht worden. In de winter heb je de grootste golven en regent het iets meer. In de zomer is het iets warmer. Eind december t/m maart is het erg druk, dus dat is misschien wèl iets om rekening mee te houden.