Chicago malaria

Is er malaria in Chicago en wat zijn de malaria gebieden Chicago? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Chicago, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Chicago. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Chicago verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Chicago om te zien of jouw Chicago reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Chicago is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Chicago

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Chicago.  

Informatie over Chicago

Beste foto's & tips van Chicago

'529328' door awesomemore '529328' door awesomemore

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

Pastorale

awesomemore

Wanneer de dag in Chicago er voor de zon weer op zit en de nacht ontwaakt, gaan de mensen naar bed en ontwaken de gebouwen.

'201359' door karen78 '201359' door karen78

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

The bean

karen78

The Bean is een must see in Chicago en je kan er de grappigste foto's maken van mensen die zichzelf aan het spiegelen zijn maar je kan er ook gewoon een reflectie van de stad in zien.

'341491' door Esthers '341491' door Esthers

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

The Bean

Esthers

Downtown Chicago, inhet Millenium park vind je ''the bean''. De skyline van Chicago weerspiegelt prachtig in het gepolijste rvs sculptuur en zoals je ziet is het ook een toeristische attractie!

Laat kaart zien

Laatste Chicago artikelen

Chicago - Door de ogen van de locals

Te lang heeft Chicago in de schaduw gestaan van krachtpatsers New York en Los Angeles en geworsteld met clichés als ‘gangsterparadijs’ en ‘grauwe industriestad’. Maar locals weten hoe de vork in de steel zit. De derde stad van Amerika barst van de creatieve energie en heeft een culturele scene die z...

Te lang heeft Chicago in de schaduw gestaan van krachtpatsers New York en Los Angeles en geworsteld met clichés als ‘gangsterparadijs’ en ‘grauwe indu...