Alaska beste reistijd

Het weer in Alaska

Of je nu op zoek bent naar een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Alaska te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden. Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Alaska? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Alaska

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer
De gemiddelde temperatuur en neerslag in Alaska:


Reisadvies
Voor de Alaska geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
16 januari Martin Luther King Dag, 30 mei Herdenkingsdag, 4 juli Onafhankelijkheidsdag, 23 november Thanksgiving.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Alaska

Beste foto's & tips van Alaska

'214153' door Leeu '214153' door Leeu

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Beren dilemma's!

Leeu

Deze Grizzly heeft een lekkere, sappige zalm gevangen. Je ziet die ander denken: Waarom hij wel en ik niet! Verder vraagt hij zich af of zijn visplekje slechter is. Is die andere beer groter en sterker of kan ik een poging wagen om die zalm af te pakken of hem te verjagen van kennelijk toch een beter plekje. Dat zijn toch wel Beren dilemma's!

'240502' door Leeu '240502' door Leeu

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Uitbuiken!

Leeu

Zalm vangen valt niet mee voor een jonge Grizzlybeer! Je wordt wel moe van het heen en weer rennen om je zalm te beschermen, tegen het afpakken door de grote sterke jongens. Tijd dus voor uitbuiken!

'209468' door Leeu '209468' door Leeu

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Visvangst!

Leeu

De Grizzlybeer springt boven op de zalm en verlamt hem met een krachtige beet of een rake klap van zijn sterke voorpoten. Eenmaal gevangen, is er voor de zalm geen ontsnappen meer aan.

Laat kaart zien

Laatste Alaska artikelen

Fucking is sekstoeristen beu

Het Oostenrijkse dorpje Fucking heeft zijn naam niet mee. Het plaatsje bij Salzburg trekt veel toeristen, maar helaas hebben de nieuwsgierigen niet allemaal het beste voor met Fucking; het dorpje wordt al enige tijd overspoeld door sekstoeristen.

Het Oostenrijkse dorpje Fucking heeft zijn naam niet mee. Het plaatsje bij Salzburg trekt veel toeristen, maar helaas hebben de nieuwsgierigen niet al...

Door: Luc Bierman
TV: Deadliest Catch 5

Deadliest Catch keert terug op Discovery Channel met een nieuwe serie afleveringen over één van de gevaarlijkste beroepen ter wereld: krabvisser.

Deadliest Catch keert terug op Discovery Channel met een nieuwe serie afleveringen over één van de gevaarlijkste beroepen ter wereld: krabvisser.

Door: Jussi Megens
Deadliest Catch special op Discovery

Discovery toont vanaf maandag 31 mei een tweedelige en twee uur durende spannende Deadliest Catch special. De serie laat de wereld van de visvangst op de grote oceanen zien.

Discovery toont vanaf maandag 31 mei een tweedelige en twee uur durende spannende Deadliest Catch special. De serie laat de wereld van de visvangst op...