West Hoogland Guatemala image

West Hoogland Guatemala


Beste reistijd

West Hoogland Guatemala
Guatemala
Rijerije

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar West Hoogland Guatemala

Het weer in de westelijke hooglanden van Guatemala

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de westelijke hooglanden van Guatemala te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de westelijke hooglanden van Guatemala? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de westelijke hooglanden van Guatemala

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de westelijke hooglanden van Guatemala:Wie zich niet laat afschrikken door een heftige stortbui gevolgd door een strak blauwe lucht, ontdekt de westelijke hooglanden van Guatemala tijdens het regenseizoen tussen mei en september. Onaangenamer is in deze tijd de verstikkende hitte in het kustgebied. Wil je zowel van de hooglanden als van de kust optimaal genieten, vertrek dan tussen november en april.