San Salvador omgeving

De hoofdstad van San Salvador omgeving, San Salvador, ligt centraal in het land. Vanuit hier kun je alle kanten op, zoals naar de zuidkust waar je uitstekend kan surfen, of naar het Parque Nacional El Imposible waar je kunt genieten van het groen, de bergen en bossen.

Informatie over San Salvador omgeving

Beste foto's & tips van San Salvador omgeving

'462339' door CBurgstad '462339' door CBurgstad

El SalvadorSan Salvador omgeving

El SalvadorSan Salvador omgeving

Sigarenvrouwtje

CBurgstad

We verblijven 2 dagen in het kleine, sfeervolle stadje Suchitoto. Het heeft als enige van alle steden in El Salvador gedurende de burgeroorlog de historische kern behouden en is niet door het leger plat gebombardeerd. Het is nu dan ook een populaire bestemming voor de Salvadoranen, mede door de vele culturele activiteiten. Wij genieten volop van de rustige, vredige sfeer van dit stadje, de vriendelijke en gastvrije inwoners, de gekleurde huizen, gezellige restaurantjes en de fraaie ligging aan het grote Lago Suchitlan. In één van de huisjes ontmoeten we deze vriendelijke dame die sigaren aan het rollen is, een belangrijk product uit deze streek.

'510852' door hestermaasdam '510852' door hestermaasdam

El SalvadorSan Salvador omgeving

El SalvadorSan Salvador omgeving

Cowboyhoed

hestermaasdam

Suchitoto ligt in El Salvador 47 km. ten noorden van de hoofdstad San Salvador, heeft mooie keienstraatjes, bont gekleurde huisjes en is geliefd bij de Salvadoranen, die hier geregeld hun vrije dagen doorbrengen. Veel mannen hier dragen een cowboyhoed.

'522356' door hestermaasdam '522356' door hestermaasdam

El SalvadorSan Salvador omgeving

El SalvadorSan Salvador omgeving

Suchitoto

hestermaasdam

Suchitoto ligt in El Salvador 47 km. ten noorden van de hoofdstad San Salvador, heeft mooie keienstraatjes, bont gekleurde huisjes. Deze man heeft een goed plekje voor de deur en kan zo de straat uit kijken.

Laat kaart zien