San Salvador

San Salvador is de grootste stad en tevens de hoofdstad van San Salvador. Het ligt in het centrale deel van het land. San Salvador wordt regelmatig getroffen door aardbevingen. Naast de stad ligt aan de westzijde de vulkaan San Salvador en aan de oostzijde de vulkanische caldera van het meer Lago de Ilopango. Bezienswaardig zijn het Plaza Libertad en het Museo de la Palabra y la Imagen.

Informatie over San Salvador

Beste foto's & tips van San Salvador

'457598' door CBurgstad '457598' door CBurgstad

El SalvadorSan Salvador

El SalvadorSan Salvador

Lago Suchitlan

CBurgstad

Vanuit het lieflijke plaatsje Suchitoto maken we een boottocht van een aantal uur over het nabij gelegen Lago Suchitlan. Een prachtige tocht waarbij we heel veel verschillende vogels te zien krijgen en er ook heel dichtbij kunnen komen.

'513535' door hestermaasdam '513535' door hestermaasdam

El SalvadorSan Salvador

El SalvadorSan Salvador

Cowboyhoeden

hestermaasdam

Suchitoto ligt in El Salvador 47 km. ten noorden van de hoofdstad San Salvador, heeft mooie keienstraatjes, bont gekleurde huisjes en is geliefd bij de Salvadoranen, die hier geregeld hun vrije dagen doorbrengen. Veel mannen hier dragen een cowboyhoed.

'458303' door CBurgstad '458303' door CBurgstad

El SalvadorSan Salvador

El SalvadorSan Salvador

Lago Suchitlan

CBurgstad

Na een middag varen op het Lago Suchitlan, waarbij we genoten hebben van de natuur en veel vogels hebben gezien, eindigen we de dag met een drankje en deze zonsondergang.

Laat kaart zien