image
Columbus Travel

Dit zijn jullie favoriete plekken binnen Nederland!

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op fantastische prijzen. In maart waren we op zoek naar foto's van jouw favoriete plek binnen Nederland. De mooiste inzending wordt een maand lang vertoond in de Intercity's van NS en beloond met een Teufel RADIO ONE t.w.v. €169,99. En dit zijn de winnaars!

In In Eigen Land 02 - 2024  gaan we op zoek naar 101 uitjes binnen Nederland die je gezonder en gelukkiger maken. Daarom vroegen we jullie naar jullie eigen reistips binnen Nederland. We belonen de winnende foto met een Teufel RADIO ONE t.w.v. €169,99. Deze foto wordt bovendien een maandlang tijdens daluren op de schermen in de Intercity's van NS vertoond!

And the winner is ...

De Spiegelwaal bij Nijmegen - door Floor Snijders

Spiegelwaal, Nijmegen. Foto: Floor Snijders

Floor vertelt: 'Bezoek de Spiegelwaal bij Nijmegen, waar een replica van het Romeinse masker te vinden is dat hier eerder werd opgegraven. Wandel over drie of vier Waalbruggen en geniet van het uitzicht over de drukst bevaren rivier van Europa. En dit alles op loopafstand van het station!' Volg Floor op Instagram.

Juryoordeel: 'Wat een perfecte foto. We hebben al veel vaker foto's van dit kunstwerk gezien, maar niet vanuit deze hoek. Het moment is perfect; de lijn tussen baasje en hond die een strak contrast geeft tegen de speelse lijnen van het masker (waar de hond perfect in valt), de wolk die net achter de wandelaar zit, de rustige kleuren van het landschap ... Hoewel er niet veel gebeurt, is het een foto waar je naar blijft kijken. Gefeliciteerd, Floor: jouw foto wordt een maand lang vertoond in de intercity's van NS én wordt gepubliceerd in NS Dagje Uit en In Eigen Land. Bovendien word je beloond met de Teufel RADIO ONE t.w.v. €169,99!'

Daarnaast geven we nog vier In Eigen Land-leespakketten ter waarde van € 30 weg. En dit zijn de runners-up!

2. Nederlandse tulpenvelden - door Ewold Kooistra

Trein door tulpenvelden. Foto: Ewold Kooistra

Ewold vertelt: 'Voor mij is de lente het mooiste seizoen van het jaar. Alles komt weer tot bloei en krijgt weer kleur. En wat is er nou mooier dan met de trein door de kleurrijke tulpenvelden te rijden!' Volg Ewold op Instagram.


3. Euromast, Rotterdam - door Priscilla Pheijffer

Euromast, Rotterdam. Foto: Priscilla Pheijffer


4. Westerheide, Hilversum - door Pauline van 't Veld

Westerheide, Hilversum. Foto: Pauline van 't Veld

Pauline vertelt: 'Me terugtrekken in de natuur: dat is wat ik het liefste doe. In Nederland heb je gelukkig genoeg plekjes daarvoor. Westerheide in Hilversum is een heerlijke plek om te wandelen, fietsen en wild te spotten. Je kan hier o.a. reeën en Schotse hooglanders vinden. In de zomer staat er een veld met boekweit te bloeien, wat de reeën heerlijk vinden om te eten. Een erg leuk gezicht als er ineens een koppie boven het veld uitsteekt.' Volg Pauline op Instagram.


5. Bodengraven-Reeuwijk - door Erik Krugers

Bodegraven Reeuwijk. Foto: Erik Krugers

Erik vertelt: 'In het prachtige dorp Bodegraven-Reeuwijk, dat veel mensen nog niet kennen, kun je heerlijk een dag of weekend genieten in het Groene hart, toch wel een van de mooiste plekjes in Nederland! Bodegraven-Reeuwijk heeft tal van recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Zo zijn er musea, gezellige grand-cafés en kun je er lekker winkelen. Maar er zijn ook prachtige wandel- en fietsroutes. Deze foto heb ik dan ook genomen tijdens mijn wandeling in Reeuwijk, waar je helemaal tot rust kunt komen.' Volg Erik op Instagram.


Een selectie van de beste inzendingen wordt gepubliceerd in de zomereditie van In Eigen Land en in NS Dagje Uit, het reisinspiratiemagazine van NS. 
Wil jij ook kans maken op een gave prijs? Deze maand zijn we op zoek naar de mooiste onbekende plekken op populaire bestemmingen. Je maakt hiermee kans op een Experiencegift-cadeaubon t.w.v. €250!

Kijk alle inzendingen nog eens terug:


Nog even terugblikken onze reisgeluk-fotowedstrijd in februari? Bekijk alle inzendingen én de winnaars!
Volg Columbus Travel op FacebookInstagram en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.