Rbannink

'562908' door Rbannink '562908' door Rbannink

EcuadorAmazonegebied

EcuadorAmazonegebied

Zwemmen in de Cuyaben

Rbannink

Juli -augustus 2017 zijn wij ruim 4 weken naar Ecuador geweest. Wij kiezen als 50 plussers nog steeds ervoor om zelf met een rugzak door een land te reizen met het openbaar vervoer. In de Amazone gebied hebben wij 5 dagen geslapen in de Nicky Amazon Lodge. Een fantastische plek in het Cuyabeno National Park. Vanuit de lodge hebben we mooie boot-/kanotochten gemaakt over de rivier. En wandeltochten door het regenwoud zowel overdag als 's nachts. We hebben veel dieren gezien: o.a. miereneter, rivierdolfijnen, verschillende soorten apen, slangen, anaconda, luiaard....Fantastisch. We hebben volop genoten. Op één van onze tochten zijn we met de boot naar de Cuyabeno Laguna grande gevaren om de zonsondergang te bekijken. Na de zonsondergang hebben we gezwommen in de Laguna Grande.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier