Photonny

profiel Photonny

Naam

Ton Tolboom

Reviews

0

Foto's & tips

46

Blogs

0

Lid sinds

03 September 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Nederland

Fav. stad

Barcelona

Over mij

Ik ben altijd opgewekt, positief en enthousiast. Creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als fotograaf denk ik altijd buiten de kaders en begeef me soms op gevaarlijk terrein. Als ik ooit de kans krijg dan maak ik mijn beroep ervan. Die kans zal ik grijpen. Fotografie is nu nog mijn hobby.

Mijn Motto

'Geniet,adem,ruik en voel van alle momenten waar te wereld dan ook.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D5000

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (46)

'543613' door Photonny '543613' door Photonny

Costa RicaCaribische kust

Costa RicaCaribische kust

De dodelijkste slang.

Photonny

De dodelijkste slang van Costa Rica (Bothriechis schlegelii) De wimper adder, is een giftige pit viper gevonden in Costa Rica . Je vindt ze in kleine bomen, deze slangen die gekenmerkt door hun kleurvariaties, evenals de wenkbrauwbogen schalen boven de ogen. Palm-pitvipers. Wij kwamen hem tegen (+/- 50 cm lang) tijdens een jungle-tocht samen met onze plaatselijke gids Tino in het Refugio Nacional de Vida Silvestre Gandoca in Manzanillo. Al deze gebieden zitten vol met wilde dieren. In de lagunes en de mondingen leven lamantijnen(zeekoe) en tucuxí-dolfijnen. Deze wateren zijn ook het paaigebied van haaien en kreeften. Er loopt een pad langs de kust en in het binnenland. Deze paden zijn vaak overwoekerd en modderig, maar bieden prachtige uitzichtpunten en mogelijkheden tot het waarnemen van zoogdieren vogels, en amfibieën en reptielen.

'538867' door Photonny '538867' door Photonny

VietnamNha Trang

VietnamNha Trang

Reizen per Trein door

Photonny

Vietnam is een lang gestrekt land waar je prima kan verplaatsen per dag of nachttrein.De trein is niet snel waardoor de treinreis wel erg lang kan duren.Ook is het mogelijk dat er in de regentijd treinen uitvallen.De zijn oud en niet hypermodern.Maar een belevenis op zich.Het reizen per trein is goedkoop, prettig en vooral veilig.

'539939' door Photonny '539939' door Photonny

SpanjeIbiza

SpanjeIbiza

De vulkaan op...Ibiza

Photonny

Ibiza stad (Elvissa) Deze prachtige stad met zijn kleine straatjes, pleinen en leuke terrassen. Kun je prachtig doorheen wandelen. Hoog boven Ibiza-Stad torent een uit de dertiende eeuw daterende kathedraal. Vanuit hier kun je verkijken over zee. De foto is genomen van een ander terras tegenover de stad in de haven.Een echte aanrader voor een CAPPUCCINO

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier