Marcella91

'1029108' door Marcella91 '1029108' door Marcella91

Canada

Canada

Kamperen aan...Clearw

Marcella91

Wells Grey Provincial park wordt nog niet zo druk bezocht als de parken Banff en Jasper, maar de enige ben je er zeker niet. Wil je buiten de gebaande paden treden in dit park, ga dan met een gids op kampeertocht op Clearwaterlake. Met de volledige kampeeruitrusting in de kano, peddel je naar een afgelegen strandje om je tent op te zetten voor de nacht. 's Avonds boven een kampvuur maak je smoor, een warme marshmallow en plakje chocola tussen twee koekjes, en 's ochtends wordt je wakker met een geweldig uitzicht. Wat wil een mens nog meer?

'1029105' door Marcella91 '1029105' door Marcella91

Finland

Finland

Noorderlicht Ruka,...

Marcella91

Al een aantal weken had het zich niet laten zien… Het prachtige noorderlicht. Zouden wij dan mazzel hebben deze week? Aan de locatie kon het niet liggen, we sliepen namelijk in een leuke chalet aan een meer, dus weinig omgevingslicht. En of we mazzel hadden! Drie avonden danste het licht boven ons hoofd, steeds van vorm veranderend. Een geweldige ervaring!

'572506' door Marcella91 '572506' door Marcella91

EcuadorQuilotoa meer

EcuadorQuilotoa meer

Quilotoa loop met een

Marcella91

Tijdens onze rondreis door Ecuador hebben wij een deel van de Quilotoa loop afgelegd. Wij deden het deel tussen de dorpen Isinlivi en Chugchilan. Op zich is deze wandelroute redelijk bekend onder reizigers, maar wij deden de route onder leiding van een lokale bewoner, waardoor we afweken van de standaard route. Tijdens de vijf uur durende wandeling zijn we dan ook geen enkele andere reiziger tegen gekomen. Wél zagen we leuke dorpjes, boeren aan het werk op het land, prachtige uitzichten, liet de gids trots zijn eigen huis zien en klommen we over grote grondverschuivingen op de weg (zie foto). Bijkomend voordeel is dat deze lokale gids een paard mee neemt om de bagage te dragen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier