Lott-

profiel Lott-

Naam

Lotte Weegink

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

30 May 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Rome

Mijn Motto

'I want to make memories all over the world! '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 100D

Overige

Canon EF-S 18-135 mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'531287' door Lott- '531287' door Lott-

ThailandKanchanaburi

ThailandKanchanaburi

Treinrit over de...do

Lott-

De 'Death Railway' werd in de Tweede Wereldoorlog aangelegd als bevoorradingsroute tussen Thailand en Birma. Dit gebeurde tijdens de Japanse bezetting van Thailand De werkzaamheden werden uitgevoerd door geallieerde krijgsgevangenen en dwangarbeiders. Veel mensen zijn tijdens deze werkzaamheden gestorven door uitputting, ziekte en ondervoeding. Zo ook vele Nederlanders uit het voormalige Nederlands-Indië. De spoorlijn loopt dwars door de provincie Kanchanaburi. In deze provincie staat ook het Burma Railway Centre Museum. De beelden en verhalen die we daar hoorden/lazen maakten veel indruk op ons. Tegenover het museum bevindt zich de erebegraafplaats Don Rak, waar veel oorlogsslachtoffers liggen begraven.

'530931' door Lott- '530931' door Lott-

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Kleurrijk

Lott-

Prachtig meisje met traditionele klederdracht op de trap van de Wat Phra That Doi Suthep tempel in Chiang Mai. De tempel is te bereiken via een lift of via deze mooie (Naga) trap. Eenmaal boven kun je genieten van de boeddhistische tempel en van een prachtig uitzicht over Chiang Mai.

'547916' door Lott- '547916' door Lott-

Zuid-AfrikaiSimangaliso Wetland Park

Zuid-AfrikaiSimangaliso Wetland Park

ISimangaliso Wetland.

Lott-

In augustus bezochten wij het iSimangaliso Wetland Park. Op een prachtige, gele vlakte kwamen we deze zebra's en gnoes tegen. Het iSimangaliso Wetland Park ligt aan de Indische Oceaan. Het bijzondere aan dit park is dat het vijf ecosystemen kent. Per Jeep hebben wij het park verkend. In het reservaat bevindt zich ook het St. Lucia meer. 's Middags hebben wij per boot een prachtige tocht gemaakt over dit meer. Naar schatting zwemmen hier zo'n 1200 krokodillen en 1000 nijlpaarden. In december 1999 is het Isimangaliso Wetland Park, als allereerste Zuid-Afrikaanse park, op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Kortom; een veelzijdig park dat zeker de moeite waard is om te bezoeken tijdens een reis naar Zuid-Afrika.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier