Bartvoermans

profiel Bartvoermans

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

16 September 2019

Mijn Motto

'Leven is het meervoud van lef. Leave only foot frints, take only pictures het reizen is meestal het doel zelf'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1101640' door Bartvoermans '1101640' door Bartvoermans

Kirgizië

Kirgizië

Roadtrip in Kirchizie

Bartvoermans

Op ruim 3600m hoogte je tentje opzetten in "base Camp" met uitzicht op Lenin Peak (ruim 7000m hoog), was onderdeel van een epische roadtrip door Kirgizie. Je komt er niet met zomaar een voertuig, paard of 4x4 is een vereiste, wij reden hier heen in UAZ Bukhanka als testrit voor de aanschaf.

'1102204' door Bartvoermans '1102204' door Bartvoermans

Madagaskar

Madagaskar

Spinnen in ochtend...

Bartvoermans

Madgaskar heeft ons in 2016 overweldigd met zijn mensen, dieren en natuur. Sinds de regering een maandloon aan boete oplegde op de verkoop van plastic tasjes, is het land schoon. Wij kozen ervoor om een rode Renault 4 te huren (een week na ons gebruikt in de opnames van 3opreis) en iets van 2500km door Madagskar te trekken. Adembenemende natuur van een werkelijk hoog "Jurasic Park" gehalte. De spinnenwebben op de foto hebben een gemiddeldel doorsnede van dicht bij een meter!!!

'1102586' door Bartvoermans '1102586' door Bartvoermans

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Tanken op Flores...In

Bartvoermans

Als onderdeel van een lang gekoesterde wens om levende draken te zien, zijn we in 2014 (pff eentje uit de oude doos) afgereisd naar naar Indonesie. Op bootjes en brommers vanaf Bali naar Flores om vanaf daar naar Komodo te reizen en de befaamde varanen te zien (foto's hiervan volgen vast nog wel eens). Het tanken onderweg is altijd weer een beleving op zich. Deze foto is genomen vlakbij Ruteng op Flores, maar ik heb soortgelijke foto's genomen op andere delen van de wereld. Deze foto blijft me fascineren, keer op keer komt ie terug op netvlies. Daarom dus ook hier gedeeld. Geniet

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier