Stockholm Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Het noorden: voordeel en luxe

Gepubliceerd: 14 jun 2009 0
Wil je genieten van een luxe, maar betaalbare stedentrip? Dan is de Zweedse hoofdstad Stockholm misschien wel een leuke vakantiebestemming voor jou.
Uit onderzoek van de internationale reserveringswebsite Hotels.com bleek dat een overnachting in onder andere Stockholm voordeliger is dan in andere Europese steden, vooral in vergelijking met zuidelijke metropolen. Het kan al gauw € 20 per nacht schelen in de portemonnee.

Populariteit stijgt
Zweden is al jaren de goedkoopste Noord-Europese bestemming voor toeristen. Doordat de Zweedse kroon ten opzichte van de euro nu extra laag staat, zal dit land aankomende zomer meer toeristen ontvangen dan normaal.

Europa heeft veel te bieden
Stockholm is niet de enige Europese stad waar de hotelprijzen goed bevallen bij toeristen. De steden Gotenburg en Malmö bieden ook luxe overnachtingen aan voor voordelige prijzen. Voor toeristen die dichtbij de bruisende stad Kopenhagen willen verblijven, is Malmö the place to be. Met het openbaar vervoer ben je vanuit Malmö in slechts 45 tot 60 minuten in het stukken duurdere Kopenhagen.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Stockholm artikelen

Stockholm - Nachtleven

Stockholm heeft ‘het’. Oké, je moet wat harder zoeken naar de happening places dan in andere Europese steden, maar eenmaal gevonden, sta je versteld van al het design, de schoonheid van de stad en de gemoedelijkheid van de Zweden. En het mooie is: ‘het’ is van iedereen.

Stockholm heeft ‘het’. Oké, je moet wat harder zoeken naar de happening places dan in andere Europese steden, maar eenmaal gevonden, sta je versteld v...

Slaap in een aquarium

Een uurtje ten westen van Stockholm ligt een typisch Zweeds rood huisje waar je in kunt logeren. Bóooring...? Echt niet!

Een uurtje ten westen van Stockholm ligt een typisch Zweeds rood huisje waar je in kunt logeren. Bóooring...? Echt niet!