Stockholm

Het noorden: voordeel en luxe image
Het noorden: voordeel en luxe image Het noorden: voordeel en luxe image
happynessie

Het noorden: voordeel en luxe

Wil je genieten van een luxe, maar betaalbare stedentrip? Dan is de Zweedse hoofdstad Stockholm misschien wel een leuke vakantiebestemming voor jou.

Uit onderzoek van de internationale reserveringswebsite Hotels.com bleek dat een overnachting in onder andere Stockholm voordeliger is dan in andere Europese steden, vooral in vergelijking met zuidelijke metropolen. Het kan al gauw € 20 per nacht schelen in de portemonnee.

Populariteit stijgt
Zweden is al jaren de goedkoopste Noord-Europese bestemming voor toeristen. Doordat de Zweedse kroon ten opzichte van de euro nu extra laag staat, zal dit land aankomende zomer meer toeristen ontvangen dan normaal.

Europa heeft veel te bieden
Stockholm is niet de enige Europese stad waar de hotelprijzen goed bevallen bij toeristen. De steden Gotenburg en Malmö bieden ook luxe overnachtingen aan voor voordelige prijzen. Voor toeristen die dichtbij de bruisende stad Kopenhagen willen verblijven, is Malmö the place to be. Met het openbaar vervoer ben je vanuit Malmö in slechts 45 tot 60 minuten in het stukken duurdere Kopenhagen.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Stockholm thumbnail

Stockholm

Highlight #1
van Zweden
De hoofdstad van Zweden is de ideale bestemming voor een citytrip, omdat er ontzettend veel te zien...
8.0
4
reviews
Populaire highlights van Zweden