Rusland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Geen last van hoogtevrees

Gepubliceerd: 23 nov 2010
9

Oh jee! Je durft bijna niet te kijken naar deze durfals. Deze Russische jongeren hebben in ieder geval geen last van hoogtevrees!

Je krijgt er helemaal de kriebels van. Zonder enige bescherming of lifelines klimmen deze jongens uit Rusland onbezorgd op de uitsteeksels van een wel hele hoge toren.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Rusland artikelen
Reisnieuws
15 etiquetteblunders op reis en hoe je ze voorkomt

03 mei 2017, In sommige landen is slurpen de normaalste zaak van de wereld. Maar brood in je soep dopen ho maar! Het moge duidelijk zijn, etiquetteregels verschillen behoorlijk per land. Met deze traditionele tips ga je op tussen de locals. Al zien ze onze ove...

0
Reisnieuws
Budget tripje in Europa? De 8 beste budget airlines

13 mrt 2017, Nergens ter wereld heeft de opkomst van budgetvluchten het reizen zó beïnvloed als in Europa. Adviesbureau Skytrax stelde een top 8 samen van Europa's beste budget airlines, gebaseerd op beoordelingen van passagiers.

0
Reisnieuws
7 landen die niet echt bestaan. Unieke reiservaring!

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0

Reacties van bezoekers Reageer

Roos87

Door: Roos87 • Geplaatst op

Wat vreselijk eng! Mijn maag draait om als ik alleen al het filmpje bekijk, laat staan dat ik er echt zou moeten staan...

doppie

Door: doppie • Geplaatst op

Wat leuk, dit deed ik vroeger ook !!!

Een aardige variant: bij King's Canyon in Australië kruipen mensen op hun buik naar de rand van de Canyon om naar beneden te kijken, niks is leuker om dan gewoon naar de rand te lopen en keihard BOE te roepen fo DIEP HÉ.

Nrique

Door: Nrique • Geplaatst op

Goed, ik zit hier met zweet in mn handen te kijken naar dat filmpje. Ik zou uberhaupt die toren niet durven te beklimmen, laat staan op zo'n uitsteeksel gaan staan. Die lui zijn compleet gestoord en hebben een death wish

Laat mij maar vrolijk duiken tussen een school haaien. Die zijn ten minste niet zo gevaarlijk als dit, ookal denken mensen soms van wel.

Pergola55

Door: Pergola55 • Geplaatst op

Russen zijn gestoord.

kvrooij

Door: kvrooij • Geplaatst op

Wat een idioten.....levensmoe zeker!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.