jaremtse

Foto door Reisreporter agrotewal

Oekraïne is na Rusland het grootste Europese land. Er is momenteel een conflict gaande, maar dat speelt zich maar in een beperkt deel van het land af. Het grootste gedeelte van Oekraïne is dan ook veilig voor toeristen. Door dit conflict is het echter wel een heel goedkope vakantie bestemming geworden.

Het land zit vol bergen en prachtige natuur en is dus een ideale bestemming voor sportievelingen. Maak eens een mooie hike of mountainbike tocht of ga paragliden over de prachtige bergen. Cultuur snuiven doe je in Kiev of Lviv, deze steden hebben (zoals vrijwel elke stad) een eeuwenoude kathedraal. Of je kunt genieten van de natuur in het nationale park en luieren op het strand van Krim.

Informatie over jaremtse

Beste foto's & tips van jaremtse

'1092420' door agrotewal '1092420' door agrotewal

Oekraïnejaremtse

Oekraïnejaremtse

Shawl kopen?

agrotewal

Door de Oekraïne trekken met de camper klinkt makkelijker dan het is. De wegen zijn zeker in het westen erbarmelijk en je moet echt goed opletten om de wagen zonder schade van A naar B te brengen. Zo besluiten we wel de Karpaten van dichterbij te bekijken maar dan zonder camper. We laten hem staan in Ivano Frankivsk en nemen de trein naar Jaremtse. Een heel leuk stadje aan de voet van de Karpaten. Geen toerist te bekennen, alleen dagjesmensen uit de grote steden. Er is een klein marktje waar een vrouw probeert spulletjes aan de man/vrouw te brengen.

Laat kaart zien