Zeeland

weer terug thuis

jonneke was hier op 2009-05-29 Gepost op: 2009-05-29 0 reacties.
Nou mensen, ben gewoon weer in ons koude (warme!) kikkerlandje hoor! Een weekje al weer, wat gaat de tijd toch snel!
Ben vorige week zaterdag veilig geland na een reis van ongeveer 28 uur..
Natuurlijk was het heel leuk om mijn familie weer te zien die me bij het vliegveld op kwam halen. "Hello Goodbye" was er niks bij, haha.
Zondag kwamen er nog wat familie en vrienden langs en dinsdag avond was ik alweer aan het werk! Weer bij 't Roefje in Brouwershaven, net als vorig jaar. Woensdag ook nog gewerkt maar heb de rest van de week gelukkig wel vrij gekregen. Vanaf maandag begin ik weer fulltime, dat is wel weer eens even wat anders dan al dat reizen he!
De afgelopen tijd heb ik een geweldige tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Heb mijn blogs met plezier geschreven en vond het super om alle reacties te lezen. Werd op deze manier goed op de hoogte gehouden van alle belevenissen thuis zoals de bandoptredens van Marleen (nog gefeliciteerd trouwens!) en mijn ietwat vreemde familie (maar toch hou ik van jullie hoor, haha!).
Goed, vanaf maandag ga ik dus weer hard aan het werk en ik hoop dat ik, zodra ik genoeg geld heb verdiend, snel weer blogs kan gaan schrijven voor Columbus vanuit een ver oord!
Tot ziens!
xxx
0
0

Foto's bij dit blog

wachten...
rennen!
met papa
met z'n allen
Alle blogs van jonneke
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.