De waddeneilanden

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

De waddeneilanden image
De waddeneilanden image De waddeneilanden image

Een gewonnen safariweekend op het mooie Texel

De waddeneilanden
Nederland
MaJaTa

Een gewonnen safariweekend op het mooie Texel

Het is maandagmiddag 30 mei, we zitten in onze auto die we net opgehaald hebben uit de garage voor de jaarlijkse verplichte keuring.
Plotseling gaat mijn telefoon, het is Saphira van Columbus Travel met een verrassende mededeling of ik komend weekend ook vrij ben?
Ik denk snel na en gelukkig weet ik dat dit mijn vrije weekend is dus zeg ik gauw ja, nog niet wetende wat er komen gaat.
Saphira legt uit dat ik de 2de winnaar ben geworden van de Swarovski-wedstrijd en of ik komend weekend voor een safariweekend naar Texel wil komen.
Toen ik dat hoorde kon ik wel een gat in de lucht springen, maar ja in de auto is dit toch wel erg moeilijk;), maar wat was ik blij.
Ik heb wel eventjes een halfuurtje bedenktijd gevraagd om met mijn man te overleggen en ja wat doen we met onze haast 15 jarige oude hond, kan deze wel mee want we laten haar niet meer alleen.
Maar gelukkig had Saphira het hotel al gebeld om te vragen of daar honden welkom zijn en ja hoor het mag ze krijgt een ligkussen, een hondenbak en zelf een kluif, wat een luxe.
Dit gaf voor ons de doorslag en ik heb gelijk terug gebeld en gezegd dat we er dolgraag naar toe willen gaan!

Nu was er alleen nog een probleem, ik moet vrijdag nog tot 19.00 uur werken en dan nog naar Texel toe, dan kom ik wel erg laat daar aan.
Gelukkig heb ik een heel lieve collega die met mij geruild heeft zodat ik de volle 3 dagen kan gaan genieten van dit mooie Swarovski weekend.

Met Marc Plomp van Vogelinformatiecentrum Texel heb ik een hele mooie 3 uur durende safaritocht op zaterdagmorgen gepland waarbij we natuurlijk ook de Swarovski verrekijkers gaan uitproberen.

Nu ben ik al heel druk aan het pakken want morgen moet ik nog werken, onze hond raakt al opgewonden want ze ziet haar bekende tas al staan;)

Wij verheugen ons zo op komend weekend in het prachtige hotel Opduin.
We gaan genieten, op avontuur, op ontdekkingsreis en hebben natuurlijk onze camera's mee, dit wordt een topweekend!

Foto's

c5c33.jpg
c5c33.jpg
MaJaTa

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.