Nederland

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Nederland image

Nederland

Nederland
Europa
Joanna

woensdag: gehaktdag!

Na de zeer succesvol verlopen maandag wasdag is het na twee nachtjes slapen alweer woensdag gehaktdag!
Tegen wil en dank ben ik erin gerold. Niet zo actief de laatste tijd vroeg ik in mijn onschuld aan Nel wanneer het ook alweer gehaktballendag was. Vandaag dus! Dat vond ik wel heel snel, maar ze waren al met de voorbereidingen bezig!
Georganiseerd door Balthasar, die gisteren al druk is geweest met het ritueel slachten van een koe en varken. Hij is vandaag nog bezig met het schoonmaken van zijn nieuwe keuken. Bijna was Luna de hond ook in de half-om-half terechtgekomen, maar die kon gelukkig ontsnappen!
De hoofdprijs: een dag gehaktballetjes draaien bij Nel!! Die gaan in een groentesoepie wat gezamlijk zal worden genuttigd. Er zal ook een pannetje soep zijn zonder ballen, zodat ook de vegetariers onder ons aan hun trekken komen.
Nel trekt speciaal voor die gelegenheid haar nieuwe rode bermuda aan die haar zo goed staat. En Jan zet zijn nieuwe zonnebril op.
We zijn benieuwd wat voor creatieve uitingen er vandaag langskomen in de vorm van foto, tip en/of blog!
De voltallige jury wenst jullie een zonnige en creatieve gehaktdag toe!!


ps: hierbij maak ik ook alvast het onderwerp voor de volgende themadag bekend: DE POT. (geinspireerd door een blog van Nel) Sluit goed aan bij vandaag, je darmen kunnen er nl soms gevoelig op reageren. Hoofdprijs: een mummiepak!!
Wie o wie neemt het stokje over?! Datum en tijd nog onbekend.