Nederland

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Nederland image

Nederland

Nederland
Europa
Bowral

Bedankt voor het happen!

Beste mede-Reisreporters,

Jullie mogen vanaf vandaag weer ongegeneerd foto's, tips en blogs plaatsen uit India, China, Myanmar, Zuid-Afrika, Namibië, Kenia, Ethiopië, Peru en Vaticaanstad!

Al vorig jaar hadden wij, Paul (Dapau) en ik, het snode plan opgevat een 1-aprilgrap op de site te plaatsen. Het leek ons heerlijk een geintje met jullie uit te halen. Om de geloofwaardigheid van het verhaal te versterken, hebben we Nel en Annemieke gevraagd 'partner in crime' te worden. Het zijn toch twee actieve Reisreporters uit volstrekt onverdachte hoek en van onberispelijk gedrag. Om het 'complot' sluitend te krijgen, was de deelname van Vellah zeer gewenst. Voor haar geen enkel probleem, want ook zij is altijd in voor een grap.

Een 'echte' 1-aprilgrap heeft onder meer als kenmerk dat er voor de lezer iets in de tekst moet staan wat aanleiding zou kunnen geven tot heftige twijfels over het waarheidsgehalte ervan. In dit geval was dat de toevoeging van Vaticaanstad, uiteraard met een knipoog naar recente berichten in de media …. Van de overige genoemde landen wisten we dat er veel Reisreporters zijn die, hierbij mooie herinneringen hebben.

Sommigen hadden de grap vrij snel door. Toch waren er diversen die heftige twijfels hadden en ten slotte enkelen die er bijzonder serieus op in gingen. Wij hadden uiteraard de afgelopen dagen de grootste lol. Voor ons is met 40 reacties de missie geslaagd!

Graag tot volgend jaar!

Annemieke (Annemieke50), Nel (pkoelewijn), Paul (Dapau) en Paul (Bowral)