Amsterdam

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Tinkle Alarm. Dé oplossing tegen zakkenrollers.

Amsterdam,
Nederland


Er is, zeker tijdens een vakantie in het verre buitenland, niets zo vervelend dan een kennismaking met zakkenrollers. Er komt een hoop ellende op je af; je moet aangifte doen, je bankpas blokkeren, nieuwe documenten regelen etc. Zeg nooit dat je niks te vrezen hebt van zakkenrollers, want het overkomt jaarlijks maar liefst 1 op de 60 Nederlanders. Daarom is voorkomen beter dan genezen.....
Je kunt je al dat leed besparen door bij [url="http://www.tinklealarm.nl/nl/" target="_blank"]het Fonds Slachtofferhulp[/url] voor een gering bedrag (€1,99) een "Tinkle Alarm" te kopen. Een eenvoudige en effectieve gadget, die je aan je tas of portemonnee bevestigd.

Op hun site wordt over deze " belletjes tegen het zakkenrollen" onder andere het volgende gezegd: "Tinkle Alarm is een eenvoudig middel waarmee de kans om gerold te worden van je portemonnee afneemt. In Schotland is het effect van dit eenvoudige middel dat het zakkenrollenrij in bepaalde gebieden met 70% is gedaald! Met Tinkle Alarm wordt boodschappen doen, de markt bezoeken en uitgaan een stukje veiliger!"
Iemand die een beetje handig is, kan het ook zelf maken.