Verona

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Opera in de Arena van Verona

Verona,
Italië


De Arena van Verona is zeker een van de meest tot de verbeelding sprekende openluchttheaters voor muziek en opera evenementen in Italië. Vanaf 17 juni tot en met 27 augustus staan op het programma: La Traviatta, Aida, De Barbier van Sevilla, Nabucco, La Bohème en de opera Romeo et Juliette.

Kaartjes kun je natuurlijk vooraf in eigen land al regelen, maar wij hebben ter plekke in een kantoortje kaartjes gekocht voor ik geloof 15 euro (wat jaren geleden hoor) en zaten op de stenen ergens ter hoogte van het podium, zelfs iets opzij naar achteren nog geloof ik. Maar Aïda was op deze locatie geweldig, ook vanaf deze plek!
Wil je beter zitten, wel even eerder iets reserveren hoor!

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Opera in de Arena van Verona"

 • profile image comment
  Door Leningc• geplaatst op 04 Jul 2011 | 18:59:02

  Ook wij hebben een Opera gezien. De kaartjes voor de stenen trappen zijn nu 27 euro. Tenminste die wij hadden. Goed zicht op het podium. Wij hebben ze dezelfde dag terplekke gekocht. Ik vond de plek op de stenen trap super. Kussentje onder je bips tussen de Italianen. Een belevenis op zich. Ze hebben alles bij zich: dekens, wijn, eten, leeslampjes, kussentjes er kwam vanalles uit die mandjes. En zelfs als je niet van opera houdt, zoals mijn partner, is het een belevenis die je eigenlijk niet mag missen als je in die periode in Verona bent.

  Bericht aangepast op 06:56:56
 • profile image comment
  Door Konne000• geplaatst op 04 Jan 2011 | 15:34:27

  Klinkt geweldig, als ik in de buurt ben omstreeks die tijd zal ik zeker gaan kijken!

  Bericht aangepast op 02:02:59