Sleurhutten worden steeds cooler image
Happynessie

Sleurhutten worden steeds cooler

Caravans iets van vroeger? MINI, Airstream Trailers en Republic of Fritz Hansen ontwierpen samen een caravan van deze tijd. Het moderne huis op wielen is 6,8 meter lang en is helemaal op het ontwerp van de MINI Cooper S Clubman afgestemd.

Republic of Fritz Hansen is het bedrijf dat zich heeft gericht op het interieur van de caravan. Net als bij de Mini Cooper S Clubman houdt de caravan bij de inrichting het thema 'surf en watersport' aan. De moderne sleurhut is voorzien van allerlei leuke snufjes. De bekleding van zowel de auto als de caravan is van waterafstotende stof.

Zomerse sferen
Wat deze caravan ook nog te bieden heeft, is een houten paneelvloer, eivormige stoelen en wanden bedrukt met bloemprint om de zomerse sfeer terug te laten komen. Een gehalveerde surfplank dient als plank aan de wand voor uw eigendommen. Het verrassendste onderdeel is een elektronisch uitklapbare zijwand dat een comfortabel lounge bed bevat. Hier heb je de mogelijkheid om onder de sterren te slapen of om lekker uit te rusten na een heerlijke duik in de zee.

Voor de show
Voor de geïnteresseerde kopers is er voor nu nog slecht nieuws. Deze trailer is voorlopig alleen op de salon van Milaan te bewonderen. Of de caravan het productiestadium ooit zal bereiken, is niet zeker.